Ugrás a fő tartalomra

A nyár legnagyobb trendjei 2018

Minden évben össze szoktam foglalni nektek a nyár legmeghatározóbb trendjeit, de idén annyira szétestek a napjaim és annyi nem várt (sajnos legtöbbször nem pozitív) dolog történt az életemben, hogy míg ezeket megpróbáltam megoldani teljesen levesztem a teendők között.
Na de most igyekszem mindent bepótolni. Első körben tehát a nyár legfontosabb trendjeit, amikből ha valami még nincs meg nektek, akkor könnyedén beszerezhetitek a hamrosan kezdődő nyári leárazásokon.
Ne is húzzuk tovább az időt, hanem vágjunk bele!1. Maxi ruha

Pár éve már jelen van, de idén még nagyobb erővel tombol a maxi ruha mánia és már a magassarkú sem kötelező hozzá. Sokan fehér sportcipővel vagy vászoncipővel kombinálják, így megtörik kicsit az elegáns hatása és lazább programokra is hordhatóvá válik.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


@anyuta_rai által megosztott bejegyzés,2. Csíkok, csíkok

Ing, nadrág, overall, fürdőruha. A legnagyobb fashionisták mind a csíkosra szavaznak ezen a nyáron. Nekem nagyon tetszik ez a trend, mert a függőlegesen csíkozott ruhadarabokkal nagyon szépen lehet formálni az alakot. Megnyújt és sok esetben karcsúsít is. Próbáljátok csak ki!

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,3. Egypántos papucs

Pár éve még elképzelhetetlennek tartottuk volna, hogy ilyet a lábunkra vegyünk, most meg mindenki ezekben flangál az utcán. Korábban nekem is az öreg csoszogó bácsik jutottak az ilyen papucsokról az eszembe, de mostanra annyi szép és különleges darab került belőle a boltok polcaira, hogy egyre jobban megszeretem ezt a fazont.

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

4. Kalap

Dolce Vita, Summer, Happyness. Csak néhány szó amikkel találkozhattatok már az idén oly divatos szalmakalapokon. Szerintem egy ilyen darab most minden vérbeli nő kívánságlistáján szerepel.


Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,5. Őserdő minta

Nem tudom, hogy ez e hivatalos neve, de én így neveztem el ezt a mintát. Annyira friss, üdítő és figyelemfelkeltő! Láttam már belőle ruhát, overallt, nadrágot, felsőt és szoknyát is. Szóval azt hiszem nincs olyan darab ami ne nézne ki fantasztikusan ezzel a mintával.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,

F&F Clothing (@fandfclothing) által megosztott bejegyzés,


6. Rojtos fülbevaló

A korábbi hosszú, rojtos fülbevalókat felváltották idén a rövidebb körívesebb kialakítású társaik, amik egy fesztivál szetthez és egy könnyed nyári ruhához is jól párosíthatóak.

Bijou Brigitte Official (@bijoubrigitte) által megosztott bejegyzés,Mit gondoltok, kifelejtettem valami? Ki tudnátok még valamivel egészíteni a listát?Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü