2018. május 7., hétfő

Hozd magad formába!

   Szinte észrevétlenül elszaladt az év első része és mire észbe kaptunk már elérkezett a május. Erről első körben mindenkinek a virágok és a tavasz jut az eszébe, majd a lengébb ruhák és után a közelgő bikiniszezon.
Bár mindenki tudja, hogy a jó nyári forma eléréséhez vezető út már télen kezdődik, mégis a legtöbben csak tavasszal kapnak észbe és kezdenek őrült edzésbe és fogyókúrába. Persze nem mondom, hogy pár hónap alatt nem lehet nagy eredményeket elérni, de megfontoltan és nyugodtan mégis jobb a testeden dolgozni, mint egy őrült nyomás alatt,amit a strandok nyitási dátuma gyakorol ránk.
Ám ha mégis az a típus vagy aki minden évben ilyenkor vág neki az alakformálásnak, akkor a konditermi súlyok, a jól összeállított edzésterv és étrend mellett minden más segítségre is szükséged lesz a cél elérésének érdekében.
Éppen ezért úgy döntöttem, hogy összegyűjtök nektek pár olyan kiegészítő terméket, amik hasznosak lehetnek az álomalak elérésében.


   1. Zsírégető krémek

 Ha megkérdezik a nőket, hogy melyek a problémás területeik, akkor szinte mindenki a has-popsi-comb hármast fogja felsorolni. Így ezeken a helyeken mindig jól jön a plusz segítség. Számomra amik eddig abszolut beváltak ezeken a helyken azok a Dr Kelen zsírégető géljei. Kettőt is volt szerencsém kipróbálni belőlük, az egyik a Fitness Slim zsírégető, karcsúsító gél,a másik pedig a Fitness Figure zsírégető és anitcellulit gél volt.
Ugyan mindkettőre rá van írva, hogy edzés közben és edzés utáni tekercseléshez is ajánlott, de én inkább az utóbbi módszernél éreztem igazán hatásosnak.
Amikor edzés előtt felkentem nem éreztem szinte semmit, viszont amikor tekercseléshez használtam igazán hatékonynak bizonyult mind a két változat. Persze ezeknél a termékeknél is szem előtt kell tartani a rendszerességet és azt is, hogy 4 nap után még nem fog csodás eredményt produkálni, hisz mint mindenhez ehhez is idő kell, de pár hét után már azért látható a bőr feszesedése és a narancsbőr csökkenése.

Azt hiszem látszik, hogy ebből már bőven használtam az elmúlt hetekben :)
   2. Fehérje

  Fehérje nélkül nincs izomépítés, így ez egy nélkülözhetetlen elem az álomalakért folytatott küzldelemben. Ilyen termék nagyon sok van a piacon, így mindenki válogathat a saját szempontjai alapján. Nekem 3 termék van ami nagyon nagyon bejött az elmúlt években, az egyik a Biotech Ultra Loss Shake amiről már több évvel ezelőtt is írtam egy bejegyzést itt a blogon. Az új kedvencek pedig az Oriflme vaníliás turmixa, a másik pedig a szintén Oriflame natur proteinpor ami ízesítetlen, így főzéshez is bátran használhatjuk. A vaníliás turmix pedig isteni finom. Nem érezni rajta azt a vacak mű ízt, ami a legtöbb proteinturmixot ihatatlanná teszi számomra.


   3. Narancsbőr ellen

   Ha valaki csak konkrétan a narancsbőr ellen szeretné felvenni a harcot, annak az Avon Works Anti- cellulite gélje. Ezt a terméket körkörös mozdulatokkal kell felvinni a problémás részekre, ezután hamarosan érezni is fogjuk a kellemesen hűsítő, bizsergető érzést. Tapasztalataim szerint napi 1 használat mellett 3 hét kell ahhoz, hogy elkezdjen látszani az eredmény, ezután már napról- napra jobban látszik majd, ahogy haladunk a vágyott cél felé.

   Persze ahogy az elején említettem ezek csak kiegészítő "mankók" lehetnek, hisz az igazi eredményhez nem hanyagolhatjuk el a diétát és a kőkemény edzéseket sem.