2018. május 2., szerda

A strandszezont ezennel megnyitom!

   Az elmúlt hetekben picit káoszos lett az életem a bevállalt plusz munkának köszönhetően. Először azt hittem, hogy lazán fog menni, mert mindent a kezemben tudok tartani, de ahogy fogyott az energiám a rendszeres hajnali kelés és késői fekvés következtében, úgy kezdett el széthullani a rendszerem és kicsúszni a kezemből az irányítás.   
 A közelgő hosszú hétvége viszont bizakodással töltött el,mert bár sok dologban kellett utolérnem magam, de mégis ott ragyogott benne a pihenés édes reménysugara is.
   Aztán továbbgondolva a dolgot a Szerelmemmel rájöttünk, hogyha én otthon maradok, akkor tutira nem fogok kikapcsolódni., mert mindig bele fogok fogni valamilyen feladatba , így muszáj lesz kimozdulnunk és ha lehet akkor minél hamarabb, hogy ne merítsem tovább az így is lemerült energiakészleteimet.
Így történt, hogy szombaton késő délelőtt, miután jól kialudtam magam, szedtük a sátorfánkat és elindultunk a Megyeri hídnál lévő Aquaworldbe.
Minden nekünk kedvezett, hisz amikor megérkeztünk még nem volt akkora tömeg, így jutott szabad napágy, az idő pedig isteni volt, így a kültéri medencékben is vidáman pancsikolhattunk.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,  Szinte azonnal csobbanással indítottunk, először az egyik benti élménymedencében, majd a 34-36 fokos jacuzziban, ahol igyekeztem minél jobban ellazulni, alaposan átmasszíroztatni magam a vízsugárral és gyönyörködni az engem minden alkalommal újra meg újra lenyűgöző különleges környezetben. Bizton állíthatom, hogyha sikerül kint hagyni a hétköznapokat és csak a fürdésre, a wellnessre és a látványra koncentrálni, akkor egy idő után úgy érzed majd, mintha nem is Magyarországon lennél, hanem valami egzotikus tájon.


Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,
  Mivel alapból egész héten az irodában ülök és alig jutok napfényhez, így igazán örültem annak, hogy a kinti rész is üzemelt már,így igyekeztem az élmények mellett minél több D- vitamint is  magamba szívni és valami emberi színt nyerni. Jelentem ez nagyon szépen sikerült és sokkal gyorsabban, mint gondoltam, hála a fantasztikus 30 fok körüli hőmérsékletnek.
Míg én vidáman napfürdőztem, addig Szerelmem igyekezett minél több csúszdát kipróbálni. A kedvencein, mint pl. a hagyma, többször is lecsúszott és kisgyerek módjára élvezte.
A lelkesedése engem sem hagyott nyugodni, így komolyan fontolóra vettem, hogy a víztől való elég nagy parámból fakadó úszni nem tudásom ellenére mégiscsak lecsúsznék egy kisebb csúszdán, de végül csak a gondolatig jutottam. De megfogadtam, hogy a következő alkalommal amikor itt járok bátor leszek, kilépek a komfortzónámból, legyőzöm a félelmem és megteszem. Már ki is néztem hozzá a legszimpatikusabb csúszdát....
Ha sikerül és megugrom ezt az akadályt akkor persze, az dokumentálva lesz, hogy ti se maradjatok le róla.
Szóval a mi Aquaworld történetünk még nem fejeződött be. Folytatás hamarosan, mert bár 5 óra után boldogan, kellemesen elfáradva és lelkileg feltöltődve léptünk ki a kapun mégis maradt számos olyan program amit még nem próbáltunk ki de mindenképpen pótolni szeretnénk....