Ugrás a fő tartalomra

A strandszezont ezennel megnyitom!

   Az elmúlt hetekben picit káoszos lett az életem a bevállalt plusz munkának köszönhetően. Először azt hittem, hogy lazán fog menni, mert mindent a kezemben tudok tartani, de ahogy fogyott az energiám a rendszeres hajnali kelés és késői fekvés következtében, úgy kezdett el széthullani a rendszerem és kicsúszni a kezemből az irányítás.   
 A közelgő hosszú hétvége viszont bizakodással töltött el,mert bár sok dologban kellett utolérnem magam, de mégis ott ragyogott benne a pihenés édes reménysugara is.
   Aztán továbbgondolva a dolgot a Szerelmemmel rájöttünk, hogyha én otthon maradok, akkor tutira nem fogok kikapcsolódni., mert mindig bele fogok fogni valamilyen feladatba , így muszáj lesz kimozdulnunk és ha lehet akkor minél hamarabb, hogy ne merítsem tovább az így is lemerült energiakészleteimet.
Így történt, hogy szombaton késő délelőtt, miután jól kialudtam magam, szedtük a sátorfánkat és elindultunk a Megyeri hídnál lévő Aquaworldbe.
Minden nekünk kedvezett, hisz amikor megérkeztünk még nem volt akkora tömeg, így jutott szabad napágy, az idő pedig isteni volt, így a kültéri medencékben is vidáman pancsikolhattunk.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,  Szinte azonnal csobbanással indítottunk, először az egyik benti élménymedencében, majd a 34-36 fokos jacuzziban, ahol igyekeztem minél jobban ellazulni, alaposan átmasszíroztatni magam a vízsugárral és gyönyörködni az engem minden alkalommal újra meg újra lenyűgöző különleges környezetben. Bizton állíthatom, hogyha sikerül kint hagyni a hétköznapokat és csak a fürdésre, a wellnessre és a látványra koncentrálni, akkor egy idő után úgy érzed majd, mintha nem is Magyarországon lennél, hanem valami egzotikus tájon.


Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,
  Mivel alapból egész héten az irodában ülök és alig jutok napfényhez, így igazán örültem annak, hogy a kinti rész is üzemelt már,így igyekeztem az élmények mellett minél több D- vitamint is  magamba szívni és valami emberi színt nyerni. Jelentem ez nagyon szépen sikerült és sokkal gyorsabban, mint gondoltam, hála a fantasztikus 30 fok körüli hőmérsékletnek.
Míg én vidáman napfürdőztem, addig Szerelmem igyekezett minél több csúszdát kipróbálni. A kedvencein, mint pl. a hagyma, többször is lecsúszott és kisgyerek módjára élvezte.
A lelkesedése engem sem hagyott nyugodni, így komolyan fontolóra vettem, hogy a víztől való elég nagy parámból fakadó úszni nem tudásom ellenére mégiscsak lecsúsznék egy kisebb csúszdán, de végül csak a gondolatig jutottam. De megfogadtam, hogy a következő alkalommal amikor itt járok bátor leszek, kilépek a komfortzónámból, legyőzöm a félelmem és megteszem. Már ki is néztem hozzá a legszimpatikusabb csúszdát....
Ha sikerül és megugrom ezt az akadályt akkor persze, az dokumentálva lesz, hogy ti se maradjatok le róla.
Szóval a mi Aquaworld történetünk még nem fejeződött be. Folytatás hamarosan, mert bár 5 óra után boldogan, kellemesen elfáradva és lelkileg feltöltődve léptünk ki a kapun mégis maradt számos olyan program amit még nem próbáltunk ki de mindenképpen pótolni szeretnénk....

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,