2018. május 26., szombat

OUTFIT: Nyaralós stílus

    Idén megint kimaradt a tavasz és szinte egy szempillantás alatt léptünk át a 18 fokból a 30-ba. Engem ez mindig nagyon megzavar. Míg korábban megvolt az időjárásban, a hőmérsékletben és a ruházatban is az átmenet, addig most a télikabát után azonnal nyári ruhára kell váltani. Ez fura és nekem nem is megy túl jól, mert mindig egy lépéssel hátrébb vagyok, mint a többi ember. Amikor mások rövid naciban és pólóban járnak, akkor én még csak a hosszú nadrág- póló kombónál tartok és amikor mindenki más már ruhákban és laza szandálokban szaladgál, akkor én még csak a térdnaci-póló- vászoncipő hármasban vágok neki a napnak. Szóval mondhatjuk azt, hogy a gyors váltás nem az erősségem.
De idén próbáltam összekapni magam és még idejében beszerezni pár új nyári darabot, ezzel is motiválva magam arra, hogy mihamarabb nyáriasra vegyem a figurát.

A kedvenc végül ez a csíkos ingruha lett.
Már legalább ezer #instafashion fotón láttam, így nagyon örültem amikor belefutottam a Bonprix kínálatában.
Az anyaga egyébként nagyon szuper, kellemes és szellős, de mégis van egy kis tartása.
Alapból nem jár hozzá öv, de szerintem a nélkül kicsit fiús alakot csinál, így feldobtam egy régi ruháról megmaradt bőr, megkötőssel. Így azért sokkal jobb...   A kellemes kék színe igazi nyaralós hangulatot áraszt, így a kiegészítőket is ennek jegyében választottam meg hozzá.
Egy könnyű kis szandál, egy stílusos szalmakalap és tengeri állatokat idéző ékszerek.Ingruha: Bonprix

Óra: Fossil

Tengericsillag gyűrű: Premium Barbie Shop

Fülbevaló: Brijou Brigitte

Napszemüveg: Pepco

Szandál: Auchan/ In extenso