Ugrás a fő tartalomra

Pink Fitness, csak csajoknak!

   Télen az ember hajlamos jobban elhanyagolni a sportolást és a lustulást előtérbe helyezni. Ám most, hogy itt a jó idő, ideje, hogy újult erővel vessük bele magunkat az edzésbe.    Ehhez szeretnék egy segítséget ajánlani, ami nem más mint a BioTech Ultra Loss  Shake nevezetű turmixa. Segít a gyorsabb izomnövekedésben és súlyunk megtartásában vagy éppen a fogyókúrában. Ráadásul tele van fontos vitaminokkal is.


  Az íze is isteni, a kedvenceim az étcsokis és az eper vanília. De igazából mindegyik nagyon finom.  Kb. két hónapja iszom folyamatosan, edzés után. Nagyon hamar kifejti a hatását, 1-2 hét után már látható is az izmosodás. Én imádom!  Az ára sem túl húzós, 290 ft egy adag belőle. Természetesen nagyobb kiszerelésben is kapható, akcióktól függően 3600- 4000 ft körüli áron.


  A ki igazán fitness őrült, az vásárolhat hozzá illő shakert is, pink- fehér vagy pink- fekete színekben. Én az utóbbit kaptam meg nőnapra a tesómtól és oda vagyok érte. Mindennapi társam lett az edzések során.Szóval csajok, teszteljétek le ti is ez a kis csodaszert fittségetek érdekében!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e