2013. május 8., szerda

Pink Fitness, csak csajoknak!

   Télen az ember hajlamos jobban elhanyagolni a sportolást és a lustulást előtérbe helyezni. Ám most, hogy itt a jó idő, ideje, hogy újult erővel vessük bele magunkat az edzésbe.    Ehhez szeretnék egy segítséget ajánlani, ami nem más mint a BioTech Ultra Loss  Shake nevezetű turmixa. Segít a gyorsabb izomnövekedésben és súlyunk megtartásában vagy éppen a fogyókúrában. Ráadásul tele van fontos vitaminokkal is.


  Az íze is isteni, a kedvenceim az étcsokis és az eper vanília. De igazából mindegyik nagyon finom.  Kb. két hónapja iszom folyamatosan, edzés után. Nagyon hamar kifejti a hatását, 1-2 hét után már látható is az izmosodás. Én imádom!  Az ára sem túl húzós, 290 ft egy adag belőle. Természetesen nagyobb kiszerelésben is kapható, akcióktól függően 3600- 4000 ft körüli áron.


  A ki igazán fitness őrült, az vásárolhat hozzá illő shakert is, pink- fehér vagy pink- fekete színekben. Én az utóbbit kaptam meg nőnapra a tesómtól és oda vagyok érte. Mindennapi társam lett az edzések során.Szóval csajok, teszteljétek le ti is ez a kis csodaszert fittségetek érdekében!