Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Bőrdzseki mindenhez!

  A bőrdzseki az új farmerdzseki! Ezt már bizton állíthatjuk, ha körbenézünk az elmúlt év outfit fotói között a neten. Csini ruhához, minihez, maxihoz, sportoshoz, romantikushoz....
Én is nagyon régóta vágyom rá, de picit spórolni kellett hozzá, hisz valljuk be, hogy nem tartozik a legolcsóbb darabok közé. Az eredeti bőrdzseki bőven egy 20-as fölött van, a műbőr pedig 15 körül, üzlettől függően. Végül a legjobb áron a Bonprixnél találtam meg és nem is késlekedtem, azonnal megrendeltem, hogy enyém legyen álmaim dzsekije.
Azóta is ha az idő engedi szinte folyamatosan hordom, mindenféle stílusú ruhához. Most a 3 kedvencemet mutatom meg nektek.

    Csinosban

A bőrdzsekit bátran párosíthatjátok csini, szoknyás szettekhez is, mert visz beléjük némi izgalmat. A közhiedelemmel ellentéteben nem üti a magassarkút, sőt jó barátja, szóval érdemes ezekkel a kombinációkkal kísérletezni.
Én most az egyik kedvenc szettemhez kaptam fel, amit már láthattatok régebben a blogon.

   Elegáns újragondolva

Ki mondta, hogy az alkalmi ruha csak alkalomra való? Fogtam a páromtól a szülinapomra kapott ruhámat és magassarkú helyett lapossal kombináltam. Így egyszerű maxi ruhaként funkcionált, majd csináltam hozzá egy laza frizurát, feldobtam egy erős rúzst és egy rojtos táskát és lám, ehhez is szuperül passzolt a bőrdzseki. Igazi vagány királylány fazonja lett az egész szettnek. Már ha van ilyen kifejezés.... :)
    Sportos és laza

Városnéző, bevásárló, street style vagy ki minek szeretné gondolni.
A lényeg, hogy kényelmes, csini és ehhez is jól mutat a bőrdzseki.....

   Ti milyen szetthez hordjátok a bőrdzsekit?
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e