2018. május 5., szombat

OUTFIT: Bőrdzseki mindenhez!

  A bőrdzseki az új farmerdzseki! Ezt már bizton állíthatjuk, ha körbenézünk az elmúlt év outfit fotói között a neten. Csini ruhához, minihez, maxihoz, sportoshoz, romantikushoz....
Én is nagyon régóta vágyom rá, de picit spórolni kellett hozzá, hisz valljuk be, hogy nem tartozik a legolcsóbb darabok közé. Az eredeti bőrdzseki bőven egy 20-as fölött van, a műbőr pedig 15 körül, üzlettől függően. Végül a legjobb áron a Bonprixnél találtam meg és nem is késlekedtem, azonnal megrendeltem, hogy enyém legyen álmaim dzsekije.
Azóta is ha az idő engedi szinte folyamatosan hordom, mindenféle stílusú ruhához. Most a 3 kedvencemet mutatom meg nektek.

    Csinosban

A bőrdzsekit bátran párosíthatjátok csini, szoknyás szettekhez is, mert visz beléjük némi izgalmat. A közhiedelemmel ellentéteben nem üti a magassarkút, sőt jó barátja, szóval érdemes ezekkel a kombinációkkal kísérletezni.
Én most az egyik kedvenc szettemhez kaptam fel, amit már láthattatok régebben a blogon.

   Elegáns újragondolva

Ki mondta, hogy az alkalmi ruha csak alkalomra való? Fogtam a páromtól a szülinapomra kapott ruhámat és magassarkú helyett lapossal kombináltam. Így egyszerű maxi ruhaként funkcionált, majd csináltam hozzá egy laza frizurát, feldobtam egy erős rúzst és egy rojtos táskát és lám, ehhez is szuperül passzolt a bőrdzseki. Igazi vagány királylány fazonja lett az egész szettnek. Már ha van ilyen kifejezés.... :)
    Sportos és laza

Városnéző, bevásárló, street style vagy ki minek szeretné gondolni.
A lényeg, hogy kényelmes, csini és ehhez is jól mutat a bőrdzseki.....

   Ti milyen szetthez hordjátok a bőrdzsekit?