2016. szeptember 12., hétfő

Csak egy kis farmer kell

   A farmer egy olyan örök klasszikus anyag, ami sosem megy kis a divatból és minden stílushoz passzol. Gondoljunk csak kedvenc farmdzsekinkre, ami ugyanúgy illik egy romantikus hosszú, ruhához, mint egy sportcipős összeállításhoz.
Én személy szerint imádom a farmert nadrágban és kabátban is. Ez egyértelműen kiderül a mai szettből.
Összesen csak 2 színt használtam, a fehéret és a farmerkéket,  amit egy leheletnyi arannyal bolondítottam meg, még sem lett túl egysíkú a szettem.  A cipőt és az órát már sokszor láthattátok nálam, ezek hatalmas kedvencek, viszont a nadrág megér pár szót.
Ez a farmer 5-6 éve van a birtokomban. Fénykorában hosszú volt és szép kis öv járt hozzá. Bár nagyon vigyáztam rá egy idő után elkerülhetetlen volt az anyaggyengülés. Így a combok összedörzsölődésénél és még pár helyen elkezdett kikopni kedvenc kis nacim. De semmiképp sem akartam megválni tőle, így inkább átalakítottam. Habkő és olló segítségével újabb kopásokat és szaggatásokat ejtettem rajta, majd levágtam és beszegtem a szárát, hogy a fazonja is modernebb legyen kicsit. Így ismét hordható darab vált belőle.
Nem kell tehát kétségbeesni, ha kedvenc ruhadarabunk megfakul vagy elkopik, hiszen egy kis ötletességgel új életet lehelhetünk beléjük.


Nyaklánc: New Yorker

Ing: Bershka
   Nektek hogy tetszik ez a szett? Szívesen viseltek ilyen farmeres kombinációt?