Ugrás a fő tartalomra

Back to school - Iskolai élményeim

   Hétfő éjszaka, vagyis inkább már kedd hajnalban, felkerült az új videó a csatornára, amiben az iskolai élményeimről mesélek nektek.

A vidi elég kalandos körülmények között született, ugyanis felvételkor és utána feltöltés közben is összejött minden ami csak megnehezíthette a dolgunkat.
Első körben már 7 perce beszéltem, akikor rájöttünk, hogy a gép valamiért nem indította el a lejátszást. Másodszori nekifutásra a memóriakártya telt meg 3 perc után, aztán pedig a harmadik próbálkozás felénél az akksi merült le. Ez viszont legalább mondat végén történt, így nem kellett negyedikre is nekifutni a felvételnek, csak folytatni ott, ahol abbahagytam és egy ügyes vágással "összemosni" a két részt.
De persze ez sem ment egyszerűen. A videó ugyanis túl nagy méretűnek bizonyult, így nem tudtuk átküldeni egyik eszközről a másikra. Jeginek ezért afterrel kellett összevágnia ami elképesztő hosszú ideig számolja le a kész vidit és mindezek után még a feltöltés sem ment olyan egyszerűen.
Szóval elég körülményes volt a videó megszületése, de alapjában véve jól sikerült szerintem.

Remélem nektek is tetszik majd!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e