Ugrás a fő tartalomra

Lush húsvéti kollekció

   Ma beugrottam a Kristóf téri Lusha-ba, ahol a Hoppyty Poppity nyuszi party keretében közelebbről is megismerkedhettem a húsvéti kollekció darabjaival. Az izgalmas újdonságok mellett, nagy örömömre, pár tavalyi nagy kedvenccel is találkoztam.

   Először a tavalyi két kedvenccel kezdeném, az egyik a Golden Egg amiért még mindig nagyon durván oda vagyok,

a másik pedig az ebben az évben a Which Came First? néven futó óriás tojás, melynek közepében egy cuki kiscsibe lapul.
Mindkét terméket próbáltam már tavaly, így a blogon megtalálhatjátok a róluk szóló bejegyzést.

  A másik tavalyról átkerült cukiság a vattacukor illatú Fluffy Egg.

   Áttérve az újdonságokra egyből egy izgalmas zselé nyuszikával találtam szemben magam. A Bouncy Bunny fürdőzselé nagy aranyos és szerintem szó szerint napocska illata van.
A benne lévő brazil narancsolaj és a moszatkivonat szuperül ápolja a bőrt, az alakja és az aromája pedig jó kedvre derít. Mi kell még?


   Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan nő a világon, akit ne fogna meg elsőre a Somewhere Over the Rainbow szappan csillogó, szivárványos látványa. Rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz. Most utólag beugrott az is, hogy oszlopos tagja volt az előző évi kollekciónak.


   Az Ultraviolet habfürdő volt az egyetlen, ami nekem nem nyerte el a tetszésem. Valahogy ez az ibolyás- jázminos illatkeverék nem az én világom. De biztosan tudom, hogy Anyukámnak bejönne, mert ő imádja a virágos illatokat.

   Ajándékcsomagokban idén nagyon széles a választék. Ki is emelném külön a Good Egg csomagot, ami annyira cuki, hogy arra már nincsenek is szavak. Imádom!
  Ha még többet szeretnétek megtudni a kollekcióról látogassatok el valamelyik Lush üzletbe vagy nézelődjetek a webshopban.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e