Ugrás a fő tartalomra

Lush húsvéti kollekció

   Ma beugrottam a Kristóf téri Lusha-ba, ahol a Hoppyty Poppity nyuszi party keretében közelebbről is megismerkedhettem a húsvéti kollekció darabjaival. Az izgalmas újdonságok mellett, nagy örömömre, pár tavalyi nagy kedvenccel is találkoztam.

   Először a tavalyi két kedvenccel kezdeném, az egyik a Golden Egg amiért még mindig nagyon durván oda vagyok,

a másik pedig az ebben az évben a Which Came First? néven futó óriás tojás, melynek közepében egy cuki kiscsibe lapul.
Mindkét terméket próbáltam már tavaly, így a blogon megtalálhatjátok a róluk szóló bejegyzést.

  A másik tavalyról átkerült cukiság a vattacukor illatú Fluffy Egg.

   Áttérve az újdonságokra egyből egy izgalmas zselé nyuszikával találtam szemben magam. A Bouncy Bunny fürdőzselé nagy aranyos és szerintem szó szerint napocska illata van.
A benne lévő brazil narancsolaj és a moszatkivonat szuperül ápolja a bőrt, az alakja és az aromája pedig jó kedvre derít. Mi kell még?


   Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan nő a világon, akit ne fogna meg elsőre a Somewhere Over the Rainbow szappan csillogó, szivárványos látványa. Rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz. Most utólag beugrott az is, hogy oszlopos tagja volt az előző évi kollekciónak.


   Az Ultraviolet habfürdő volt az egyetlen, ami nekem nem nyerte el a tetszésem. Valahogy ez az ibolyás- jázminos illatkeverék nem az én világom. De biztosan tudom, hogy Anyukámnak bejönne, mert ő imádja a virágos illatokat.

   Ajándékcsomagokban idén nagyon széles a választék. Ki is emelném külön a Good Egg csomagot, ami annyira cuki, hogy arra már nincsenek is szavak. Imádom!
  Ha még többet szeretnétek megtudni a kollekcióról látogassatok el valamelyik Lush üzletbe vagy nézelődjetek a webshopban.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,