2016. március 23., szerda

Lush húsvéti kollekció

   Ma beugrottam a Kristóf téri Lusha-ba, ahol a Hoppyty Poppity nyuszi party keretében közelebbről is megismerkedhettem a húsvéti kollekció darabjaival. Az izgalmas újdonságok mellett, nagy örömömre, pár tavalyi nagy kedvenccel is találkoztam.

   Először a tavalyi két kedvenccel kezdeném, az egyik a Golden Egg amiért még mindig nagyon durván oda vagyok,

a másik pedig az ebben az évben a Which Came First? néven futó óriás tojás, melynek közepében egy cuki kiscsibe lapul.
Mindkét terméket próbáltam már tavaly, így a blogon megtalálhatjátok a róluk szóló bejegyzést.

  A másik tavalyról átkerült cukiság a vattacukor illatú Fluffy Egg.

   Áttérve az újdonságokra egyből egy izgalmas zselé nyuszikával találtam szemben magam. A Bouncy Bunny fürdőzselé nagy aranyos és szerintem szó szerint napocska illata van.
A benne lévő brazil narancsolaj és a moszatkivonat szuperül ápolja a bőrt, az alakja és az aromája pedig jó kedvre derít. Mi kell még?


   Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan nő a világon, akit ne fogna meg elsőre a Somewhere Over the Rainbow szappan csillogó, szivárványos látványa. Rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz. Most utólag beugrott az is, hogy oszlopos tagja volt az előző évi kollekciónak.


   Az Ultraviolet habfürdő volt az egyetlen, ami nekem nem nyerte el a tetszésem. Valahogy ez az ibolyás- jázminos illatkeverék nem az én világom. De biztosan tudom, hogy Anyukámnak bejönne, mert ő imádja a virágos illatokat.

   Ajándékcsomagokban idén nagyon széles a választék. Ki is emelném külön a Good Egg csomagot, ami annyira cuki, hogy arra már nincsenek is szavak. Imádom!
  Ha még többet szeretnétek megtudni a kollekcióról látogassatok el valamelyik Lush üzletbe vagy nézelődjetek a webshopban.