Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Garnier Ultra Doux sampon fénytelen hajra

   Pár héttel ezelőtt a szokásos heti nagybevásárlás alkalmával a kifogyott samponomat is pótolni kellett. Általában ezen nem variálok gyakran, hanem ha valamire rákattanok akkor azt van, hogy évekig használom. Így volt ez a Dove argán olajos samponnal, aztán a Baba mandulaolajossal majd a zöld teással. Most viszont elhatároztam, hogy megnézem a Garnier Ultra Doux sampont Anyukám tanácsára, aki a festett hajra való változatot használja és esküszik rá. És mivel Anya még sose adott rossz tanácsot, gondoltam most is hallgatok rá. 
De amint a polchoz értem máris elcsábultam, mert megpillantottam a levendulás-rózsás változatot. Búcsút is intettem az eredeti tervnek és azonnal a kosaramban landoltattam ezt az újdonságot, mert már ott az üzletben megfogott az illata.

   Hajmosást ennyire még sosem  vártam, mint most. De mielőtt tesztelni kezdtem volna gondosan utána néztem, hogy mit is ígér ez a termék: 

"A fényes és selymes hajért
A fénytelen haj számára kifejlesztett új recept a tisztító tulajdonságairól ismert levendulát a selymességet és ragyogást adó rózsával* egyesíti. Eredmény: A haj fényesen ragyogó és puhább tapintású."


  Az első hajmosásnál, úgy ahogy a boltban is az illat bűvölt el engem. Komolyan mondom, egy igazi élmény hajat mosni ezzel a samponnal. Könnyen felhabzik és szinte azonnal körbeölel egy kellemesen nyugtató levendulaburok.  

   Szárítás után a hajam tényleg valamivel fényesebbnek tűnt, de ekkor még nem tudtam, hogy tényleg az vagy csak annak akarom látni. Ez csak a második használat után derült ki, mert ekkor már egyértelműen látható volt a ragyogás, amit a termék ígért. Teljesen új életre keltette a hajam. A tapintása is sokkal simább és puhább lett.
Az egyetlen fájdalmam az volt, hogy az illata nem hosszan tartó. Szárítás után már semmit sem éreztem belőle. Pedig nagyon reménykedtem benne, hogy velem marad még egy darabig a levendula illat. 

   Ezt leszámítva én nagyon elégedett vagyok a Garnier Ultra Doux sampon ezen változatával. Az ígéreteit beváltotta, a hajam újjáélesztette és az illata is isteni. Ráadásul parabén- és szilikonmenetes, ami mindenképpen plusz pontot érdemel.


    Ha pontozni kellene én 10/9- et adnék, de csakis a hamar elillanó illat miatt. 


  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü