2016. március 7., hétfő

Kreativátor- Tervezz egyedi pólót!

  Pár napja már találkozhattatok a facebook oldalon illetve az instagramon a Kreativátor segítségével elkészült egyedi tervezésű pólómmal és párnámmal. Régi vágyam volt már, hogy egyszer Premium Barbie logós termékeket tarthassak a kezemben. El sem hiszem, hogy ez ilyen hamar és ilyen egyszerűen megvalósult! Van abban valami végtelenül lelkesítő és motiváló amikor először szembesülsz a képzeletedben megalkotott minta textilre nyomtatott változatával. Boldogság árad szét az ereidben, a testedben és érzed, hogy ezt felvéve már semmiképp sem leszel az a szürke tucatember, egy a sok közül, mert EGYEDIVÉ váltál.
Kívánom mindenkinek, hogy élje át ezt az érzést és tapasztalja meg mekkora ereje van a kreativitásnak. Nem baj, ha nem vágysz tervezői babérokra és nem foglalkoztat különösebben a divattervezés, de szerintem egy saját elképzelés alapján készült tárgya vagy felsője mindenkinek kellene, hogy legyen. Hogy miért? Mert az egyediség lelkesít, önbizalmat ad és boldoggá tesz.

  Ha Nektek is régóta motoszkál már a fejetekben egy minta és azt végre készek vagytok kézzel fogható formába "önteni", akkor mindenképpen látogassatok el a http://kreativator.eu/hu/ oldalra, ahol ezt roppant egyszerűen megtehetitek.

  Választhattok pólót, pulcsit, bögrét, telefontokot vagy bármi mást a rengeteg kategória közül és már indulhat is a tervezés!
Bevallom, nekem elég nagy fejtörést okozott, hogy ebből a hatalmas választékból kiválasszak még valamit a póló mellé. Minél tovább keresgéltem annál bizonytalanabb lettem. Először csak a telótok és a párna között vacilláltam, de aztán rátaláltam a törölközőre, aztán a plüss figurára és teljesen elvesztem. Azt hiszem egyetlen nyomtatással foglalkozó helyen sem láttam még ennyi lehetőséget.....

  Az is nagyon tetszett, hogy aktívan részt vehettem a tervezésben  és nem az volt, hogy bemegyek egy üzletbe, megmondom, hogy erre a pólóra ide meg ide, ezt meg ezt a mintát akarom és vagy megértettük egymást az eladóval vagy kapok majd egy olyan felsőt, mi nem igazán tükrözi az én elképzeléseimet. Itt én magam méretezhetem és helyezhetem oda mintát, ahová akarom, így biztosan azt kapom, amit elképzeltem. Ráadásul ha nincs saját ötletem, válogathatok az előre elkészített feliratok és minták között is.


  Megrendelés után szupergyorsan ki is szállították a csomagom, a benne lévő kincsek pedig igazán jó minőségűek lettek. Egyáltalán nem érezni rajtuk hogy a minta nyomtatva lenne, mert szinte ugyanolyan puha, mint a póló többi része.
  Nekem hatalmas élmény volt a tervezés és a végeredmény a Kreativátorral, szóval ha valami hasonló egyedi dologgal akarjátok meglepni magatokat vagy egy barátotokat, akkor bátran ajánlom őket!