Ugrás a fő tartalomra

Yves Rocher karácsony

   Már jó előre beharangoztam a facebookon az Yves Rocher karácsonyi, aranyalma kollekcióját. Aztán rohantam is fejvesztve a legközelebbi boltjukba, hogy lecsapjak rá. Odaérve szembesültem vele, hogy az aranyalma mellett egyéb limitált kiadásos ünnepi illatokkal is várják a vásárlókat. Be is gyűjtöttem belőlük egy kisebb zsákmányt, amit most alaposan ki is vesézek Nektek!   Elsőként az Aranyalma pezsgő fürdőtabletta esett áldozatul. Kicsomagolás után az illata teljesen olyan volt, mint a tavalyi körtés kollekcióé. Ez némiképp csalódásként ért, mert én egy merőben más illatra számítottam. És csalódás volt a fürdőkádban is, mert nem tartott sokáig az amúgy is elég gyengén érezhető illat.
Meglepő volt, hiszen Yves Rocher pezsgőfürdő tabiban még sose csalódtam. :(   A következő a tesztelési sorban a fűszeres vanília kollekció, amiből én a tusfürdőt választottam. Az illata már az üzletben meggyőző volt, a kádban pedig csak még tovább fokozódott az iránta való rajongásom. Fürdés közben egy ünnepi pillecukorfelhőben éreztem magam tőle és nagyon nagyon imádtam! Sok más tusfürdővel ellentétben pedig habfürdőnek is jól használható. Egy kis adagból elég szép mennyiségű hab képződik a folyó víz alatt, ami meglepően sokáig nem is oszlik el.
Ár érték arányban is nagyon jó, a 200 ml-es kiszerelés mindössze  890 ft-ba kerül.   Igazából, ha jobban belegondolok nem is az aranyalmás tabi volt az első amit kipróbáltam, hanem a kandírozott narancs és fahéj kollekció kézkréme, amivel már a hazaúton, a kocsiban kenegettem magam. Mindegyik termék közül ez most a kedvencem. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után és tényleg mennyei az illata. Édes, meghitt otthonra emlékeztető aromájával engem a legrosszabb napokon is jó kedvre tud deríteni.
És tudom, hogy Anyukám is imádni fogja. Szóval nincs mese, vissza kell még mennem a boltba venni egyet neki, különben még összeveszünk rajta.... és karácsonykor jobb a békesség.... :D

   A sorban utolsóként következett az aranyalma tusfürdő. Ezt szándékosan hagytam a végére, a pezsgő fürdőtabi kudarcának megismétlődésétől félve.
Bár az illatban ismét csalódnom kellett, hiszen ez is megszólalásig hasonlít a tavalyi körtés- karamellásra, viszont tartósságban hibátlan. A fürdés közben érzett erőteljes aroma megtörölközés után még hosszú ideig megmaradt a bőrömön. Így ebben a termékben nem csalódtam olyan nagyot, mint a tabiban. Csak más illatot vártam most is.....


   Szerintem aki még nem szerezte be nőismerőseinek az ajándékokat az bátran szemezgessen ezekből a cukiságokból. 2-3 vagy több termék ezekből, akár különböző, akár azonos illatokban, egy gyönyörű celofán csomagolásban egy nagy masnival minden nő szívét megdobogtatja.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,