2015. december 23., szerda

Yves Rocher karácsony

   Már jó előre beharangoztam a facebookon az Yves Rocher karácsonyi, aranyalma kollekcióját. Aztán rohantam is fejvesztve a legközelebbi boltjukba, hogy lecsapjak rá. Odaérve szembesültem vele, hogy az aranyalma mellett egyéb limitált kiadásos ünnepi illatokkal is várják a vásárlókat. Be is gyűjtöttem belőlük egy kisebb zsákmányt, amit most alaposan ki is vesézek Nektek!   Elsőként az Aranyalma pezsgő fürdőtabletta esett áldozatul. Kicsomagolás után az illata teljesen olyan volt, mint a tavalyi körtés kollekcióé. Ez némiképp csalódásként ért, mert én egy merőben más illatra számítottam. És csalódás volt a fürdőkádban is, mert nem tartott sokáig az amúgy is elég gyengén érezhető illat.
Meglepő volt, hiszen Yves Rocher pezsgőfürdő tabiban még sose csalódtam. :(   A következő a tesztelési sorban a fűszeres vanília kollekció, amiből én a tusfürdőt választottam. Az illata már az üzletben meggyőző volt, a kádban pedig csak még tovább fokozódott az iránta való rajongásom. Fürdés közben egy ünnepi pillecukorfelhőben éreztem magam tőle és nagyon nagyon imádtam! Sok más tusfürdővel ellentétben pedig habfürdőnek is jól használható. Egy kis adagból elég szép mennyiségű hab képződik a folyó víz alatt, ami meglepően sokáig nem is oszlik el.
Ár érték arányban is nagyon jó, a 200 ml-es kiszerelés mindössze  890 ft-ba kerül.   Igazából, ha jobban belegondolok nem is az aranyalmás tabi volt az első amit kipróbáltam, hanem a kandírozott narancs és fahéj kollekció kézkréme, amivel már a hazaúton, a kocsiban kenegettem magam. Mindegyik termék közül ez most a kedvencem. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után és tényleg mennyei az illata. Édes, meghitt otthonra emlékeztető aromájával engem a legrosszabb napokon is jó kedvre tud deríteni.
És tudom, hogy Anyukám is imádni fogja. Szóval nincs mese, vissza kell még mennem a boltba venni egyet neki, különben még összeveszünk rajta.... és karácsonykor jobb a békesség.... :D

   A sorban utolsóként következett az aranyalma tusfürdő. Ezt szándékosan hagytam a végére, a pezsgő fürdőtabi kudarcának megismétlődésétől félve.
Bár az illatban ismét csalódnom kellett, hiszen ez is megszólalásig hasonlít a tavalyi körtés- karamellásra, viszont tartósságban hibátlan. A fürdés közben érzett erőteljes aroma megtörölközés után még hosszú ideig megmaradt a bőrömön. Így ebben a termékben nem csalódtam olyan nagyot, mint a tabiban. Csak más illatot vártam most is.....


   Szerintem aki még nem szerezte be nőismerőseinek az ajándékokat az bátran szemezgessen ezekből a cukiságokból. 2-3 vagy több termék ezekből, akár különböző, akár azonos illatokban, egy gyönyörű celofán csomagolásban egy nagy masnival minden nő szívét megdobogtatja.