2015. december 30., szerda

Szilveszteri ruhatrendek

   Szilveszter. Az év vége és egy új év kezdete. Ilyenkor lehetőségünk van magunk mögött hagyni mindent ami rossz volt és új alapokra helyezni akár az egész életünket. Persze ezt illik megünnepelni egy fergeteges szilveszteri bulival, hogy önfeledten táncoljuk át magunkat az új esztendőbe.
Ehhez dukál egy szuperszexi ruha is. Lássuk hát, hogy miből válogathatunk idén. Sokféle fazon, szín és minta van a palettán, ami viszont mindegyikben közös, az a töménytelen csillogás.   Ragyogó mini

A térd fölött érő ruhák minden nő szekrényének Jolly Jokerei, hiszen bármilyen alkalomra előkaphatóak. Nincs ez másként a szilveszteri bulival sem. Ide is tökéletes választás, ám most a megszokott bézs, fekete vagy fehér színek helyett válasszuk a metálosan csillogó ezüstöt. Kapjunk fel hozzá egy hosszabb bundát és már kész is az igazi filmsztárstílus!   Színtiszta elegancia

Aki lehengerlő szépségként akar berobbanni a szilveszteri buliba, annak a földig érő ruha lesz a tökéletes választás. Természetesen valamilyen csillogó anyagból. Fazonját tekintve lehet egyenes vonalú, sellő fazonú, rövid vagy hosszú ujjú.
Egyenes vonalúnál extra pont a szoknyarész merész hasítéka.   Fekete mágia

Hogy is maradhatna ki a fekete a szilveszteri ruhatrendekből?
Hiszen ez a szín elegáns, titokzatos és mindenkinek jól áll. Már csak a megfelelő, hozzánk illő fazont kell megtalálni vele, ami nem lesz túl nehéz. Választhatunk hosszút vagy rövidet, A vonalút vagy egyeneset. A lényeg, hogy legyen benne valami rafinéria. Például egy áttetsző betét, egy merész kivágás vagy egy kis csipke. 
képek forrása: https://www.facebook.com/diyfashion1/