2014. március 27., csütörtök

Tavaszi frizura trendek

     A tavasz az újjászületés évszaka. Virágot bontanak a fák, előbújnak az apró tavaszi növények és felfrissül a természet. Ideje hát, hogy mi is frissítsünk, elszakadjunk a megszokásoktól és kipróbáljunk pár új frizurát.
Nézzük hát, hogy milyen típusok hódítanak az idén!     A nagy népszerűségnek örvendő lófarok most is helyet kapott a listán, ám idén inkább az alacsonyabban hordott verziója tarol, amit feldobhatunk még egy hajpánttal vagy színes kendővel is.
     Az idei tavasz jelszava a természetesség, így egy időre félre is tehetjük a hajvalókat. Ne egyenesítsd ki göndörödő fürtjeidet, csak fésüld át őket. Ha pedig azon kevesek közé tartozol, akiknek egyenes szálú a haja, akkor sem kell lemondanod erről a trendről. Hajmosás után csak fond be az enyhén nedves hajadat és csak akkor bontsd ki ha teljesen megszáradt!
     Az oldalra dobott frizura minden formája divatos most, legyen az simán kiengedett vagy laza copf.     Az extra hosszú hajjal rendelkezők pedig bátran próbálják ki a koszorúba font hajat!

     A hátra fogott frufru is nagyszerű választás idén, akár egy egyszerűbb apróbb csattal, akár egy feltűnőbbel.