2019. március 21., csütörtök

Pöttyösben

   Korábban már bemutattam nektek a pöttyöst, ami a tavasz legromantikusabb mintájának ígérkezik, most pedig azt mutatom meg, hogy én hogyan viselem.

   A mai szettem meghatározó eleme a kissé extra, hátul hosszított pöttyös blúz. Azonnal beleszerettem! Tudom, tudom ezt nagyon sokszor hallottátok már tőlem, de én alapvetően ilyen szerelem vásárló vagyok. Meglátom, a fejemben azonnal megszületik róla egy kép, hogy hogyan viselném és beleszeretek. Aztán már teszem is a kosárba. Nem hezitálok sokat.Mindig ezek bizonyulnak a legjobb vásárlásnak. Ha egy ruha nem mozgat meg bennem valamit első látásra, akkor azt nézegethetem akár órákon át, akkor sem fogom megszeretni és megvenni.
   Mivel ez a felső mind mintáját, mind pedig fazonját tekintve erőteljesebb darab, így nagyon egyszerű dolgokkal akartam kombinálni.
Így esett a választásom erre a sima farmerre és a hozzá passzoló, szintén farmer telitalpúra, ami megjegyzem az egyik legkényelmesebb cipő amit valaha hordtam. A másik alternatíva a fekete nadrág lett volna, de a teljes fekete-fehér szettet nagyon hivatalosnak találtam egy kellemes tavaszi naphoz. Azt elteszem talonba és előveszem majd ha színházba vagy mondjuk az irodába megyek.

   Ékszerek tekintetében is maradtam a visszafogottságnál. Ez a Rossetti Bizsu fülbevaló nekem szintén szerelem- darab volt. Azonnal a klasszikus stílusú dívákat juttatta eszembe. Olyan, mint egy gyöngysor, időtlen...A gallér alá csempésztem még egy egyszerű kis chokert és feldobtam egy nagyobb, fekete köves gyűrűt, ami jól mutat a kedvenc, csillogó borítéktáskám mellett.
Pöttyös blúz: Bonprix

Farmer: Pepco

Szandál: Deichmann

Fülbevaló: Rossetti Bizsu

Gyűrű: Claire's

Borítéktáska: Oriflame