Ugrás a fő tartalomra

Pöttyösben

   Korábban már bemutattam nektek a pöttyöst, ami a tavasz legromantikusabb mintájának ígérkezik, most pedig azt mutatom meg, hogy én hogyan viselem.

   A mai szettem meghatározó eleme a kissé extra, hátul hosszított pöttyös blúz. Azonnal beleszerettem! Tudom, tudom ezt nagyon sokszor hallottátok már tőlem, de én alapvetően ilyen szerelem vásárló vagyok. Meglátom, a fejemben azonnal megszületik róla egy kép, hogy hogyan viselném és beleszeretek. Aztán már teszem is a kosárba. Nem hezitálok sokat.Mindig ezek bizonyulnak a legjobb vásárlásnak. Ha egy ruha nem mozgat meg bennem valamit első látásra, akkor azt nézegethetem akár órákon át, akkor sem fogom megszeretni és megvenni.
   Mivel ez a felső mind mintáját, mind pedig fazonját tekintve erőteljesebb darab, így nagyon egyszerű dolgokkal akartam kombinálni.
Így esett a választásom erre a sima farmerre és a hozzá passzoló, szintén farmer telitalpúra, ami megjegyzem az egyik legkényelmesebb cipő amit valaha hordtam. A másik alternatíva a fekete nadrág lett volna, de a teljes fekete-fehér szettet nagyon hivatalosnak találtam egy kellemes tavaszi naphoz. Azt elteszem talonba és előveszem majd ha színházba vagy mondjuk az irodába megyek.

   Ékszerek tekintetében is maradtam a visszafogottságnál. Ez a Rossetti Bizsu fülbevaló nekem szintén szerelem- darab volt. Azonnal a klasszikus stílusú dívákat juttatta eszembe. Olyan, mint egy gyöngysor, időtlen...A gallér alá csempésztem még egy egyszerű kis chokert és feldobtam egy nagyobb, fekete köves gyűrűt, ami jól mutat a kedvenc, csillogó borítéktáskám mellett.
Pöttyös blúz: Bonprix

Farmer: Pepco

Szandál: Deichmann

Fülbevaló: Rossetti Bizsu

Gyűrű: Claire's

Borítéktáska: Oriflame

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e