Ugrás a fő tartalomra

Pöttyösben

   Korábban már bemutattam nektek a pöttyöst, ami a tavasz legromantikusabb mintájának ígérkezik, most pedig azt mutatom meg, hogy én hogyan viselem.

   A mai szettem meghatározó eleme a kissé extra, hátul hosszított pöttyös blúz. Azonnal beleszerettem! Tudom, tudom ezt nagyon sokszor hallottátok már tőlem, de én alapvetően ilyen szerelem vásárló vagyok. Meglátom, a fejemben azonnal megszületik róla egy kép, hogy hogyan viselném és beleszeretek. Aztán már teszem is a kosárba. Nem hezitálok sokat.Mindig ezek bizonyulnak a legjobb vásárlásnak. Ha egy ruha nem mozgat meg bennem valamit első látásra, akkor azt nézegethetem akár órákon át, akkor sem fogom megszeretni és megvenni.
   Mivel ez a felső mind mintáját, mind pedig fazonját tekintve erőteljesebb darab, így nagyon egyszerű dolgokkal akartam kombinálni.
Így esett a választásom erre a sima farmerre és a hozzá passzoló, szintén farmer telitalpúra, ami megjegyzem az egyik legkényelmesebb cipő amit valaha hordtam. A másik alternatíva a fekete nadrág lett volna, de a teljes fekete-fehér szettet nagyon hivatalosnak találtam egy kellemes tavaszi naphoz. Azt elteszem talonba és előveszem majd ha színházba vagy mondjuk az irodába megyek.

   Ékszerek tekintetében is maradtam a visszafogottságnál. Ez a Rossetti Bizsu fülbevaló nekem szintén szerelem- darab volt. Azonnal a klasszikus stílusú dívákat juttatta eszembe. Olyan, mint egy gyöngysor, időtlen...A gallér alá csempésztem még egy egyszerű kis chokert és feldobtam egy nagyobb, fekete köves gyűrűt, ami jól mutat a kedvenc, csillogó borítéktáskám mellett.
Pöttyös blúz: Bonprix

Farmer: Pepco

Szandál: Deichmann

Fülbevaló: Rossetti Bizsu

Gyűrű: Claire's

Borítéktáska: Oriflame

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,