2019. március 29., péntek

OUTFIT: Tavaszi klasszikus

      A klasszikus szó körül a divatban elég nagy a zűrzavar. Mégis mi számít klasszikusnak? Csak a gyöngysor, a farmer és társaik? 
Én úgy gondolom, hogy minden olyan ruha klasszikusnak számít, ami mindig belepasszol az aktuális divatba, így évekig hordhatod. Számomra ilyen a mai outfitben szereplő 2 ruhadarab. 

   Elmondani sem tudom nektek, hogy mennyi vállat szabadon hagyó felső lapul a szekrényemben. Van vastag, vékony, mintás, sima. Szerintem ez az egyik legszexibb dolog amit egy nő viselhet, mert van abban valami izgalmas, amikor kivillan a felsőből egy szép ívű női váll. Ilyenkor még nyakláncot sem szoktam felvenni vagy maximum csak egy nagyon vékonyat, hogy semmi ne terelje el a figyelmet a vállakról. Helyette inkább egy nagyobb fülbevalót választok, mint a képen látható Rossetti darab, ami számomra szintén beleillik a klasszikus fogalomba. Úgy gondolom, hogy ezt a fülbevalót akár 5 év múlva is felvehetem, biztos, hogy akkor is meg fogja állni a helyét. 
   Az outfitben lévő felső egyébként egy nagyon univerzális darab, mert egyrészt, szerintem minden testalkaton jól áll, másrészt az egyszerű szabásának és a klasszikus fekete színének köszönhetően bármivel könnyen kombinálható, így szinte minden alkalomra felvehető. El tudom képzelni egy ceruzaszoknyával és magassarkúval, de akár egy farmerrel, sportcipővel és kis hátizsákkal is. Ilyen darabokkal a legjobb felölteni a ruhatárat!


  Kis kitekintésként mondom, hogy a fotózás napján a napsütés ellenére igen hideg szél fújt, szóval az elején szükségem volt némi melegségre, amit a legújabb kedvenc kardigánom adott meg. Csak szólók, hogy legalább ezerszer fogjátok még látni képeken, mert non-stop rajtam van. Futás után ebbe bújok bele, kirándulni is ezt viszem és lám, még a csinosabb szettekhez is passzol, ráadásul szuper meleg. Mindenkinek ilyen szupi kardigánt!!   Visszatérve szettre beszéljünk kicsit a nadrágról, ami álomdarab számomra. Legalább 16 éves korom óta a vágyaim tárgyai között szerepel ez a lenge szaténból készült nadrág, laza, enyhén bő szárakkal, amiket nagyon szépen tud fújni a szél. Igazi dívás darab!
Eleinte csak fekete vagy fehér színben tudtam gondolni rá, ám amikor megláttam a Bonprix webshopban ezt a rózsaszín darabot azonnal megdobbant a szívem. Már akkor imádtam és mióta felvettem ez az imádat csak tovább fokozódott.
Ám a pulcsival ellentétben ezt a nadrágfazont nem ajánlanám mindenkinek. Inkább a vékonyabb testalkatú lányok válasszák, mert csípőben eléggé erősít.
Alapvetően ezt a nadrágfazont csak magassarkúval tudom elképzelni, mert lapossal számomra eléggé hippis hatást keltene, így inkább elegáns szettek részként viselve ajánlom.


    A nadrág erőteles színe és extra fazonja miatt a nagyobb méretű táskát már túlzásnak találtam volna, így csak egy egyszerű borítéktáskát kaptam fel hozzá, plusz egy szintén egyszerű fekete napszemcsit és egy nagy rakás arany színű karkötőt, amiket a pulcsi ujjára húztam rá.
Ti próbáltátok már így hordani a karkötőt? Ezzel az egyszerű trükkel a pulcsis időszakban is megmarad a karkötők létjogosultsága, hisz nem kell félni, hogy eltűnnek a hosszú ujjak alatt.


Nálatok mi számít klasszikus ruhadarabnak?


Pulóver: Bonprix

Nadrág: Bonprix

Napszemüveg: Pepco

Fülbevaló, karkötő:Rossetti Bizsu

Táska: C&A

Kardigán: Bonprix