2019. január 21., hétfő

OUTFIT: Katonásan

   Nagyon szeretem a csillogó-villogó alkalmi ruhákat, a testhezálló nőies szetteket és a különleges darabokat is, amikből szerintem minden nő ruhatárában kellene, hogy legyen 1-2 darab, de ha végignézitek az elmúlt években feltett outfitjeimet, akkor láthatjátok, hogy a hétköznapokban az alapdarabokat részestem előnyben, egy pici csavarral.
   Egyszerű pólók, vagy garbók extra nyakláncokkal feldobva, fekete szettek erős színű kiegészítőkkel vagy fehér felsők megspékelve egy feltűnő rúzzsal. Ez vagyok én.
 Imádom, hogy a teljesen egyszerű ruhák mennyi lehetőséget rejtenek magukban. Egy sima fehér póló például lehet matrózos, sportos vagy elegáns is, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel társítom.Ennek köszönhetően minden nap más és más oldalamat mutathatom meg a világnak.   A gardróbomból már csak egy fehér ing hiányzott, ami még a végtelennél is több variációval kecsegtetett, ugyanis a gallérja miatt annyi, de annyi kiegészítővel hordható, hogy el sem hiszitek. Kendők, brossok, gallérdíszek, nyakláncok és szalagok... 
A jövőben igyekszem  majd nektek mindet felvonultatni. .

Ma viszont egy elég egyszerű ám mégis stílusos katonás beütésű szettben mutatom meg nektek ezt a csodás darabot.  Az inghez egyszerű bőrnadrágot és egy khaki színű blézert választottam, arany gombsorral, ami meghatározza az egész szettet. Megadja neki a finoman, katonás hangulatot. 
Az arany gombsor elég figyelemfelkeltő ebben a szettben, így az ékszereket is hozzá igazítottam. Többsoros arany színű nyaklánccal, pici fülbevalókkal és pár arany gyűrűvel kombináltam.

A cipőben viszont engedtem némi lázadást, ugyanis a szuperkényelmes fekete lapos csizin az arany helyett ezüst díszek találhatóak. Korábban sose tudtam volna elképzelni, hogy arany és ezüst egyszerre legyen rajtam, de ma már teljesen másképp látom ezt. A divat és én is annyit változtunk az elmúlt évek alatt, hogy ez már simán megengedhető. Sőt, aranyat és ezüstöt kombinálni jelenleg óriási sikk, szóval ha eddig ódzkodtatok ettől, akkor most érdemes kísérletezni vele. Ideje kilépni a komfortzónából egy kicsit!

  A táska, bár nem teljesen egyezik a blézer színével, de mégis (legalábbis szerintem) jól passzol az egész szetthez. 

   Hm, most visszaolvasva az előbbieket megállapíthatom, hogy tényleg nagyon sokat változtam az elmúlt pár évben öltözködés terén. Sokkal lazább lettem. Bár a szettemben arany és ezüst is van egyszerre, a blézer árnyalata nem teljesen passzol a táskáéval, a nyakláncban kék is van, ami gyakorlatilag nem passzol semmivel és mindennek a tetejébe még egy kis sárgát is becsempésztem a hajamba kötött kendővel...... és mégis úgy érzem, hogy minden jó, minden harmóniában van.
8 évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy 3 színnél több legyen rajtam egyszerre, most meg itt állok egy rakás árnyalattal és mégis tetszik.  
Azt hiszem rájöttem, a szettedben nem a színek száma a fontos, hanem az, hogy miden ami rajtad van harmóniában legyen veled, a stílusoddal és azzal a feelinggel amit épp közvetíteni akarsz.


  Ez után a következtetés után azt sem bánom, hogy az eredetileg a fejemben megszületett vadászgépes háttér sem jött össze ehhez a szetthez és azt sem, hogy - mivel esett a hó - kabát nélkül gyakorlatilag rommá fagytam a hidegben míg befotóztuk, mert közben rájöttem, hogy a komfortzónám, öltözködés terén, sokkal tágabb, mint pár éve volt. 
Most is fejlődtem, most is jobb lettem......


Kendő és ékszerek: Rossetti Bizsu

Fehér ing: Bonprix

Khaki blézer: Bonprix

Táska: Pepco

Lapos csizma: Bonprix

Bőrleggings: Pepco Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!