2019. január 16., szerda

TESZT: Naja Forest Bioaktív arckrém Reishivel

   A nők évezredek óta harcolnak az öregedés és a kisebb -nagyobb ráncok ellen. Ha megnézünk egy női arcápolási rutint - kortól, lakhelytől, foglalkozástól, életmódtól függetlenül - biztos, hogy szerepelni fog benne egy ránctalanító vagy megelőző termék. Még ha tudjuk is, hogy a kor jó, hiszen általa sok bölcsességre, tudásra és tapasztalatra teszünk szert, de az évek nyomát mégsem szeretnénk látni az arcunkon, a nyakunkon vagy épp a dekoltázsunkon, mert nekünk nem állnak olyan jól, mint a férfiaknak, akik az évek és a ráncok gyarapodásával csak sármosabbak és vonzóbbak lesznek.
   Apropó nyak és dekoltázs! Ugye tudjátok, hogy minden amit az arcotokra kentek azt használni kellene az előbb említett két területre is? Bár a siker még így sem garantált, hiszen a dekoltázs az arcnál sokkal több hatásnak van kitéve. Itt vannak például a push up melltartók, amik összenyomják és csúnyán meggyűrik a bőrt vagy az oldalunkon való alvás ami szintén nem a legjobb a dekoltázsunkra nézve. Én ezek közül mind a kettővel évek óta gyötröm a bőröm. Eleinte persze nem volt ezzel semmi gond, hisz 18-20 évesen az ember bőre feszes, friss és rugalmas. De amit akkor teszel az bár láthatatlanul, de nyomot hagy és évek múlva szembesít a tetteiddel. 
Világ életemben nagyon ügyeltem a bőrömre, a helyes tisztítására, ápolására és büszkén mondhatom, hogy ez látszik is, hiszen senki nem mondaná meg azt, hogy idén fogom tölteni a harmincat. A dekoltázsomon viszont - ha más nem is - én látom a sok push up melltartó okozta nyomot, az apró, ám egyre jobban mélyülő ráncokat. Ettől függetlenül a mai napig, ha nem is napi rendszerességgel, de belebújok egy-egy ilyen szuperszexi darabba, hisz mint mindenki, én is szeretem dögösnek érezni magam.

   Az oldalt alvásról sem tudok lemondani, mert kicsi gyerekkorom óta így alszom és hiába próbálkozom mással egyik alternatíva sem kényelmes. Így nem maradt más választás, mint keresni egy szuper kencét ami segít a problémámon. A kísérletezést a Naja Forest Bioaktív arckrémével kezdtem és meglepetésemre nem is kellett tovább keresnem, mert igen rövid idő alatt megmutatta hatékonyságát.     A krém Reishi gomba kivonatot tartalmaz, amit évezredek óta használnak a kínai orvoslásban is. 
A leírás szerint a gomba kivonata hozzájárul a bőr vízmegkötő képességének növeléséhez, csökkenti a bőrben lévő gyulladásos folyamatokat, fokozza a vérkeringést, a sejtregenerációt, ezáltal a ráncok csökkennek és a bőr megújul. 

    Én már ettől a leírástól izgatottam vágtam bele a tesztelésbe. Maga a külső csomagolás is nagyon tetszett, mert igazán ízléses és egyszerű. Valahogy azt sugallta, hogy nincs szükség fölösleges cicomára, a beltartalom majd úgyis magáért beszél.

  A krém illata nekem nagyon natúr hatást kelt, igazi "természet" illata van. Semmi fölösleges parfüm vagy illatanyag csak az alapanyag valódi aromája. Bár mondjuk még sosem szagoltam Reishi gombát, de a neve alapján pont ilyen illatot tudnék elképzelni hozzá. :D

   Elsőre viszont, amikor a kezemre nyomtam belőle elég nehéznek tűnt az állaga és aggódtam is miatta, mert a bőröm nem tolerálja jól az ilyen krémeket, de meglepetésemre felkenés után igen hamar beszívódott és nem hagyott maga után semmilyen zsíros érzetet.


  Pár órával a felkenés után pedig már láttam is a megdöbbentő eredményt. A mellett, hogy a bőröm érezhetően puhább lett olyan volt, mintha épp egy laza kis botox- partyról jöttem volna haza. Az apró szarkalábak kisimultak én pedig egy üde és feszes bőrképet kaptam.
A dekoltázsomnál ilyen hamar azért nem látszottak az eredmények. 3-4 nap használat kellett hozzá, hogy látható változás álljon be, melynek nyomán a kisebb ráncok eltűntek a nagyobbak pedig lágyultak. 7-8 alkalom után pedig gyakorlatilag eltűntek.
Nagyon boldog voltam ettől az eredménytől, hisz a problémám megoldódni látszott és közben pedig, hála a krém természetességének, semmilyen káros anyagot nem vittem be a szervezetembe, mindezt a csodát pedig egy magyar terméknek köszönhetem.

  Ezek után még nagyobb lelkesedéssel vágtam bele a Naja Forest Reishi gombás étrendkiegészítőjének a tesztelésébe, melyről hamarosan hozom a tapasztalataimat.


   
   Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!