2019. január 18., péntek

Ezek lesznek 2019 legnagyobb trendjei

   Új év, új élet, új, lehetőségek, új trendek.  Januárban minden erről szól. Felkészülünk az előttünk álló évre, tervezünk és szervezünk, újítunk, hogy minden jobb legyen, mint az előző évben volt. Beleértve a ruhatárunkat is...

Tekintsünk hát előre az évben és nézzük meg, hogy mik leszek 2019 legnagyobb őrületei, hogy naprakészen kezdhessük az évet.

Arra azért előre felhívom a figyelmet, hogy lesznek igen meghökkentő darabok is, amiket nem biztos, hogy tömegek fognak hordani az utcán...1. Patchwork farmer

Az első a sorban egyből egy ilyen megosztó darab. Izgalmas, meg különleges, meg újító, de én személy szerint egyenlőre nem tudom elképzelni a ruhatáramban. Ti hogy vagytok vele?
Bevállalnátok egy patchwork ruhák, nadrágot vagy dzsekit?

2. Talpig fehérben

A fehér a tisztaság színe, eleganciát, frissességet és nőiességet sugároz. Idén akár tetőtől talpig is viselhetjük ezt az elegáns színt, akárcsak Jennifer Lopez  Az álmomban már láttalak című filmben. ( hát el lehet felejteni azt a csodás Gucci szettet?)


3. Biciklis naci

Igen, jól olvastátok! A Kardashian lányok után szabadon, idén bárki felveheti a biciklis nacit az utcára, ráadásul nem kötelezően sportos cuccokkal kombinálva.
Hm, hát azt hiszem ez a trend sem fogja magát belopni a szívembe....
4. Puffos ujjak

A tavalyi év végén már kezdett éledezni, az utoljára a 30-as években hódító puffos ujj divatja, de 2019-ben valósággal berobban a köztudatba.
Figyelemfelkeltő ám mégis elegáns hatásának köszönhetően szerintem sokak kedvence lesz.5. Cargo nadrág

Helló belló zsebes nadrág! Rég láttunk már! Utoljára a 90-es években jártál felénk és mennyire imádtunk akkor! Emlékszem is, hogy lapul még belőle 1-2 darab Nyíregyházán a szekrényemben. Úgy néz ki ideje lesz elővenni!
Kombináljátok övvel és szűk felsővel, így nem fog annyira erősíteni!6. Éljen a világbéke!

Legalábbis nekem mindig ez jut eszembe a vibráló színű, szivárványos batikolt ruhákról, amik idén szintén nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Az a legjobb ezekben a darabokban, hogy némi madzaggal és textilfestékkel magunk is elkészíthetjük a saját, egyedi  mintáinkat.
7. Vidám, üde és ragyogó: körömvirág sárga

A sárga szín továbbra is tartja magát 2019-ben, ám a korábbi vibráló árnyalathoz képest egy melegebb tónusban találkozhatunk vele. Így a körömvirág sárgát még a szőkék is bátran felvehetik.

8. Tüzes vörös

Nagyon sokat nem kell hozzáfűzni. A szerelem tüzes színe itt van és hódít a szívekben és a gardróbokban.
9. Fodrozódjunk!

A fodrokról nekem mindig a romantika és a nőiesség jut az eszembe. Egy kecses nő, akinek fodros ruháját lágyan fújja a szél miközben az Eiffel torony lábánál sétál.
Ahhh, máris imádom ezt a trendet!10. Hajpántok és fejkendők

Stílustól és fazontól függetlenül, idén bátran választhatunk fejpántot vagy kendőt szettünk és frizuránk feldobásához.11. Vadállati minták

Idén a kígyó-, párduc- és leopárdminta hármasa kerül a trónra az állatminták között. Kombinálhatjuk őket más színekkel, de akár tetőtől- talpig is viselhejük ezeket a szuperszexi mintákat.


12. Pöttyös Panna

A fodrok mellett egy másik igazán csajos trend is hódít 2019-ben, ez pedig nem más, mint a pötty. Pöttyös ruhák, felsők és kiegészítők lepik el hamarosan a boltok polcait, szóval ha még nincs a gardróbodban ilyen minta, akkor ideje beszerezni. Még időben vagy!   Előreláthatólag ezek lesznek az év legmenőbb trendjei.
Nektek melyik a kedvencetek és mi az amit biztos, hogy ki fogtok hagyni? Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!