Ugrás a fő tartalomra

Ezek lesznek 2019 legnagyobb trendjei

   Új év, új élet, új, lehetőségek, új trendek.  Januárban minden erről szól. Felkészülünk az előttünk álló évre, tervezünk és szervezünk, újítunk, hogy minden jobb legyen, mint az előző évben volt. Beleértve a ruhatárunkat is...

Tekintsünk hát előre az évben és nézzük meg, hogy mik leszek 2019 legnagyobb őrületei, hogy naprakészen kezdhessük az évet.

Arra azért előre felhívom a figyelmet, hogy lesznek igen meghökkentő darabok is, amiket nem biztos, hogy tömegek fognak hordani az utcán...







1. Patchwork farmer

Az első a sorban egyből egy ilyen megosztó darab. Izgalmas, meg különleges, meg újító, de én személy szerint egyenlőre nem tudom elképzelni a ruhatáramban. Ti hogy vagytok vele?
Bevállalnátok egy patchwork ruhák, nadrágot vagy dzsekit?





2. Talpig fehérben

A fehér a tisztaság színe, eleganciát, frissességet és nőiességet sugároz. Idén akár tetőtől talpig is viselhetjük ezt az elegáns színt, akárcsak Jennifer Lopez  Az álmomban már láttalak című filmben. ( hát el lehet felejteni azt a csodás Gucci szettet?)






3. Biciklis naci

Igen, jól olvastátok! A Kardashian lányok után szabadon, idén bárki felveheti a biciklis nacit az utcára, ráadásul nem kötelezően sportos cuccokkal kombinálva.
Hm, hát azt hiszem ez a trend sem fogja magát belopni a szívembe....








4. Puffos ujjak

A tavalyi év végén már kezdett éledezni, az utoljára a 30-as években hódító puffos ujj divatja, de 2019-ben valósággal berobban a köztudatba.
Figyelemfelkeltő ám mégis elegáns hatásának köszönhetően szerintem sokak kedvence lesz.







5. Cargo nadrág

Helló belló zsebes nadrág! Rég láttunk már! Utoljára a 90-es években jártál felénk és mennyire imádtunk akkor! Emlékszem is, hogy lapul még belőle 1-2 darab Nyíregyházán a szekrényemben. Úgy néz ki ideje lesz elővenni!
Kombináljátok övvel és szűk felsővel, így nem fog annyira erősíteni!







6. Éljen a világbéke!

Legalábbis nekem mindig ez jut eszembe a vibráló színű, szivárványos batikolt ruhákról, amik idén szintén nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Az a legjobb ezekben a darabokban, hogy némi madzaggal és textilfestékkel magunk is elkészíthetjük a saját, egyedi  mintáinkat.




7. Vidám, üde és ragyogó: körömvirág sárga

A sárga szín továbbra is tartja magát 2019-ben, ám a korábbi vibráló árnyalathoz képest egy melegebb tónusban találkozhatunk vele. Így a körömvirág sárgát még a szőkék is bátran felvehetik.





8. Tüzes vörös

Nagyon sokat nem kell hozzáfűzni. A szerelem tüzes színe itt van és hódít a szívekben és a gardróbokban.




9. Fodrozódjunk!

A fodrokról nekem mindig a romantika és a nőiesség jut az eszembe. Egy kecses nő, akinek fodros ruháját lágyan fújja a szél miközben az Eiffel torony lábánál sétál.
Ahhh, máris imádom ezt a trendet!







10. Hajpántok és fejkendők

Stílustól és fazontól függetlenül, idén bátran választhatunk fejpántot vagy kendőt szettünk és frizuránk feldobásához.







11. Vadállati minták

Idén a kígyó-, párduc- és leopárdminta hármasa kerül a trónra az állatminták között. Kombinálhatjuk őket más színekkel, de akár tetőtől- talpig is viselhejük ezeket a szuperszexi mintákat.






12. Pöttyös Panna

A fodrok mellett egy másik igazán csajos trend is hódít 2019-ben, ez pedig nem más, mint a pötty. Pöttyös ruhák, felsők és kiegészítők lepik el hamarosan a boltok polcait, szóval ha még nincs a gardróbodban ilyen minta, akkor ideje beszerezni. Még időben vagy!







   Előreláthatólag ezek lesznek az év legmenőbb trendjei.
Nektek melyik a kedvencetek és mi az amit biztos, hogy ki fogtok hagyni?







 Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü