2018. április 23., hétfő

Lazulj az Aquaworldben!

   Néha mindenkinek kell a kikapcsolódás. Fontos, hogy legyenek alkalmak amikor kilépünk a mókuskerékből és csak az élményekre, a családunkra és önmagunkra koncentrálunk. Persze nehéz erre időt szakítani rohanó világunkban, viszont a hosszú hétvégék, mint például a most következő május elsejei, nagyon jó alkalom lehet erre.

   De hova is menjünk? Hol találunk egy olyan helyet ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat, változatosak a programok, rengeteg élményben lehet részünk és még az időjárás sem ronthatja el az előre betervezett pihenésünket?
Nekem van egy tippem rá. A Megyeri híd pesti hídfőjénél található Aquaworld Élményfürdő tökéletesen megfelel a fent említett paramétereknek.

   Én eddig egyszer jártam ott, még pár évvel ezelőtt és akkor teljesen beleszerettem a bent található Angkor -romtemplomba. Fotóhelyszínnek elsőosztályú, szóval nem érdemes otthon hagyni a fényképezőket...
Viszont úgy érzem, hogy akkor nem használtam ki eléggé a hely adta lehetőségeket. Pár fotó, egy kis fürdőzés meg szaunázás és ebéd volt a program. Az Aquaworld viszont ennél sokkal több. Klasszikus fürdő helyett inkább egy élményközpontnak nevezném, ahol ezerféle program várja az idelátogatókat.
Éppen ezért elhatároztam, hogy a közeljövőben teszek egy újabb látogatást és ezúttal igyekszem a lehető legtöbb dolgot kipróbálni.

   Hogy pontosan milyen élményekre számíthatunk?

A korábban említett Angkor- romtemplom szerintem már alapból lenyűgöző látványt kelt, de e mellett 11 izgalmas csúszdát, több élmény- és sportmedencét, szaunákat, vízen járó labdát, foci - és strandröpi pályát és állandó animációs programokat is nyújt nekünk ez a családi élményparadicsom.
Aki viszont valami ennél is extrémebb élményre vágyik, az búvár - és szörfoktatáson is részt vehet.
Ha pedig megéheztünk vár minket a megújult Fast & Fine étterem ami a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi.   Szóval mire vártok még? Irány az Aquaworldbe élményeket gyűjteni!