Ugrás a fő tartalomra

Lazulj az Aquaworldben!

   Néha mindenkinek kell a kikapcsolódás. Fontos, hogy legyenek alkalmak amikor kilépünk a mókuskerékből és csak az élményekre, a családunkra és önmagunkra koncentrálunk. Persze nehéz erre időt szakítani rohanó világunkban, viszont a hosszú hétvégék, mint például a most következő május elsejei, nagyon jó alkalom lehet erre.

   De hova is menjünk? Hol találunk egy olyan helyet ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat, változatosak a programok, rengeteg élményben lehet részünk és még az időjárás sem ronthatja el az előre betervezett pihenésünket?
Nekem van egy tippem rá. A Megyeri híd pesti hídfőjénél található Aquaworld Élményfürdő tökéletesen megfelel a fent említett paramétereknek.

   Én eddig egyszer jártam ott, még pár évvel ezelőtt és akkor teljesen beleszerettem a bent található Angkor -romtemplomba. Fotóhelyszínnek elsőosztályú, szóval nem érdemes otthon hagyni a fényképezőket...
Viszont úgy érzem, hogy akkor nem használtam ki eléggé a hely adta lehetőségeket. Pár fotó, egy kis fürdőzés meg szaunázás és ebéd volt a program. Az Aquaworld viszont ennél sokkal több. Klasszikus fürdő helyett inkább egy élményközpontnak nevezném, ahol ezerféle program várja az idelátogatókat.
Éppen ezért elhatároztam, hogy a közeljövőben teszek egy újabb látogatást és ezúttal igyekszem a lehető legtöbb dolgot kipróbálni.

   Hogy pontosan milyen élményekre számíthatunk?

A korábban említett Angkor- romtemplom szerintem már alapból lenyűgöző látványt kelt, de e mellett 11 izgalmas csúszdát, több élmény- és sportmedencét, szaunákat, vízen járó labdát, foci - és strandröpi pályát és állandó animációs programokat is nyújt nekünk ez a családi élményparadicsom.
Aki viszont valami ennél is extrémebb élményre vágyik, az búvár - és szörfoktatáson is részt vehet.
Ha pedig megéheztünk vár minket a megújult Fast & Fine étterem ami a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi.   Szóval mire vártok még? Irány az Aquaworldbe élményeket gyűjteni!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü