Ugrás a fő tartalomra

Lazulj az Aquaworldben!

   Néha mindenkinek kell a kikapcsolódás. Fontos, hogy legyenek alkalmak amikor kilépünk a mókuskerékből és csak az élményekre, a családunkra és önmagunkra koncentrálunk. Persze nehéz erre időt szakítani rohanó világunkban, viszont a hosszú hétvégék, mint például a most következő május elsejei, nagyon jó alkalom lehet erre.

   De hova is menjünk? Hol találunk egy olyan helyet ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat, változatosak a programok, rengeteg élményben lehet részünk és még az időjárás sem ronthatja el az előre betervezett pihenésünket?
Nekem van egy tippem rá. A Megyeri híd pesti hídfőjénél található Aquaworld Élményfürdő tökéletesen megfelel a fent említett paramétereknek.

   Én eddig egyszer jártam ott, még pár évvel ezelőtt és akkor teljesen beleszerettem a bent található Angkor -romtemplomba. Fotóhelyszínnek elsőosztályú, szóval nem érdemes otthon hagyni a fényképezőket...
Viszont úgy érzem, hogy akkor nem használtam ki eléggé a hely adta lehetőségeket. Pár fotó, egy kis fürdőzés meg szaunázás és ebéd volt a program. Az Aquaworld viszont ennél sokkal több. Klasszikus fürdő helyett inkább egy élményközpontnak nevezném, ahol ezerféle program várja az idelátogatókat.
Éppen ezért elhatároztam, hogy a közeljövőben teszek egy újabb látogatást és ezúttal igyekszem a lehető legtöbb dolgot kipróbálni.

   Hogy pontosan milyen élményekre számíthatunk?

A korábban említett Angkor- romtemplom szerintem már alapból lenyűgöző látványt kelt, de e mellett 11 izgalmas csúszdát, több élmény- és sportmedencét, szaunákat, vízen járó labdát, foci - és strandröpi pályát és állandó animációs programokat is nyújt nekünk ez a családi élményparadicsom.
Aki viszont valami ennél is extrémebb élményre vágyik, az búvár - és szörfoktatáson is részt vehet.
Ha pedig megéheztünk vár minket a megújult Fast & Fine étterem ami a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi.   Szóval mire vártok még? Irány az Aquaworldbe élményeket gyűjteni!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e