2018. április 9., hétfő

Gardrób ABC #1

   A blogon már legalább ezerszer olvashattatok különböző alapdarabokról, amik mindenki gardróbjában ott kellene, hogy legyenek, mert sose mennek ki a divatból.
De most, hogy közelegnek a Glamour- napok gondoltam ABC sorrendbe rendezem őket, hogy könnyebben átlátható legyen és ha valami hiányzik, akkor azokat be tudjátok szerezni a kuponok segítségével.


   A- Arany

Egy aranyban pompázó alkalmi táska, egy igazi arany fülbevaló vagy nyaklánc, esetleg pár arany színű bizsu karkötő minden szettbe tud egy leheletnyi luxust csempészni.

   B - Bézs ballonkabát

Lapos talpúval, magassarkúval vagy sportcipővel. Lényegében mindegy, hisz ennél menőbb átmeneti kabát nem létezik....
   C- Cipő

Ezt lehetne ugyan több részre is szedni, de ha már az átláthatóság elvét követjük, akkor jobb ha egy helyen vannak.
Kell egy szép fekete magassarkú, egy kényelmes lapos talpú, és nem árt egy sportcipő sem, még akkor se ha nem vagyunk kifejezetten sportos alkatok...... áááá miket is beszélek! Cipőből sose elég! Nem szűkíthetjük le ennyire. Legyen annyi cipőd amennyi csak jól esik. Szerintem egy nő ennyi luxust mindenképpen megérdemel.

   Cs- Csipke

Egy blúz, egy szoknya vagy egy egyrészes ruha is megteszi, de a csipkét semmiképpen se hagyd ki a ruhatáradból, hisz nagyon nőies. Ráadásul egy egyszerű farmert is képes romantikus hangulatúvá varázsolni.


   D - Dekoltázs

Egy szexi, megfelelő tartást és dögöst dekoltázst biztosító melltartó szintén fontos darabja a női ruhatárnak. Nyilván nem muszáj minden nap ilyet hordani, de ha be kell dobni magát az embernek, akkor jó ha van mihez nyúlni.


  Elsőre talán elég lesz ennyi. A többi betűhöz tartozó ruhadarabok pedig szerdán érkeznek...