Ugrás a fő tartalomra

Gardrób ABC #1

   A blogon már legalább ezerszer olvashattatok különböző alapdarabokról, amik mindenki gardróbjában ott kellene, hogy legyenek, mert sose mennek ki a divatból.
De most, hogy közelegnek a Glamour- napok gondoltam ABC sorrendbe rendezem őket, hogy könnyebben átlátható legyen és ha valami hiányzik, akkor azokat be tudjátok szerezni a kuponok segítségével.


   A- Arany

Egy aranyban pompázó alkalmi táska, egy igazi arany fülbevaló vagy nyaklánc, esetleg pár arany színű bizsu karkötő minden szettbe tud egy leheletnyi luxust csempészni.

   B - Bézs ballonkabát

Lapos talpúval, magassarkúval vagy sportcipővel. Lényegében mindegy, hisz ennél menőbb átmeneti kabát nem létezik....
   C- Cipő

Ezt lehetne ugyan több részre is szedni, de ha már az átláthatóság elvét követjük, akkor jobb ha egy helyen vannak.
Kell egy szép fekete magassarkú, egy kényelmes lapos talpú, és nem árt egy sportcipő sem, még akkor se ha nem vagyunk kifejezetten sportos alkatok...... áááá miket is beszélek! Cipőből sose elég! Nem szűkíthetjük le ennyire. Legyen annyi cipőd amennyi csak jól esik. Szerintem egy nő ennyi luxust mindenképpen megérdemel.

   Cs- Csipke

Egy blúz, egy szoknya vagy egy egyrészes ruha is megteszi, de a csipkét semmiképpen se hagyd ki a ruhatáradból, hisz nagyon nőies. Ráadásul egy egyszerű farmert is képes romantikus hangulatúvá varázsolni.


   D - Dekoltázs

Egy szexi, megfelelő tartást és dögöst dekoltázst biztosító melltartó szintén fontos darabja a női ruhatárnak. Nyilván nem muszáj minden nap ilyet hordani, de ha be kell dobni magát az embernek, akkor jó ha van mihez nyúlni.


  Elsőre talán elég lesz ennyi. A többi betűhöz tartozó ruhadarabok pedig szerdán érkeznek...Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü