Ugrás a fő tartalomra

Gardrób ABC #1

   A blogon már legalább ezerszer olvashattatok különböző alapdarabokról, amik mindenki gardróbjában ott kellene, hogy legyenek, mert sose mennek ki a divatból.
De most, hogy közelegnek a Glamour- napok gondoltam ABC sorrendbe rendezem őket, hogy könnyebben átlátható legyen és ha valami hiányzik, akkor azokat be tudjátok szerezni a kuponok segítségével.


   A- Arany

Egy aranyban pompázó alkalmi táska, egy igazi arany fülbevaló vagy nyaklánc, esetleg pár arany színű bizsu karkötő minden szettbe tud egy leheletnyi luxust csempészni.

   B - Bézs ballonkabát

Lapos talpúval, magassarkúval vagy sportcipővel. Lényegében mindegy, hisz ennél menőbb átmeneti kabát nem létezik....
   C- Cipő

Ezt lehetne ugyan több részre is szedni, de ha már az átláthatóság elvét követjük, akkor jobb ha egy helyen vannak.
Kell egy szép fekete magassarkú, egy kényelmes lapos talpú, és nem árt egy sportcipő sem, még akkor se ha nem vagyunk kifejezetten sportos alkatok...... áááá miket is beszélek! Cipőből sose elég! Nem szűkíthetjük le ennyire. Legyen annyi cipőd amennyi csak jól esik. Szerintem egy nő ennyi luxust mindenképpen megérdemel.

   Cs- Csipke

Egy blúz, egy szoknya vagy egy egyrészes ruha is megteszi, de a csipkét semmiképpen se hagyd ki a ruhatáradból, hisz nagyon nőies. Ráadásul egy egyszerű farmert is képes romantikus hangulatúvá varázsolni.


   D - Dekoltázs

Egy szexi, megfelelő tartást és dögöst dekoltázst biztosító melltartó szintén fontos darabja a női ruhatárnak. Nyilván nem muszáj minden nap ilyet hordani, de ha be kell dobni magát az embernek, akkor jó ha van mihez nyúlni.


  Elsőre talán elég lesz ennyi. A többi betűhöz tartozó ruhadarabok pedig szerdán érkeznek...Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e