2018. április 11., szerda

Gardrób ABC #2

     Hétfőn megismerkedtünk a Gardrób ABC első 5 betűjével. Most jöhet az újabb 5.
Vágjunk is bele!  E - Egyszerű blézer

Jól szabott, karcsúsított, egyszerű. Ez a három legfontosabb ismérve a tökéletes blézernek. A színt viszont igazítsd a saját egyéniségedhez. Persze a bézs, fekete, sötétkék, fehér vagy pasztell színekkel jársz első körben a legjobban, mert felveheted egy munkamegbeszélésre, állásinterjúra, de akár egy könnyedebb programra is egy laza szetthez.


kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/?ref=br_rs
   F - Farmer

Most mondhatnám, hogy egy kényelmes és csinos farmernadrág mindenkinek kell, de nagyjából ugyanez igaz a farmerdzsekire és még jó pár ebből az anyagból készült társukra is. Szóval inkább csak azt mondom, hogy mindenkinek a szekrényébe kell valami farmer.


   G- Garbó

Egyszerű, minta nélküli, valami klasszikus színben (pl. fekete, fehér, piros..)
Könnyen feldobható egy blézerrel, egy feltűnő nyaklánccal vagy egy szép brossal. Csak az alkalom szabja meg a hozzá párosítható kiegészítőket és az alsó ruházatot.   Gy - Gyöngy

Audrey Hepbur és Coco Chanel is rajongott ezekért a klasszikus darabokért. Minden nőnek kötelező, hisz különleges eleganciát sugároz és ezektől az ékszerektől egy rövid ideig mi is divának érezhetjük magunkat.


   H - Hálóing

Na de nem ám a pasid pólója vagy az a cuki pandás, amit a múltkor vettél a barátnőddel. Egy igazi, dögös, szatén, amolyan végzet asszonya hatású.


kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/?ref=br_rs
Persze az ABC-nek nincs még vége, szóval számíthattok a folytatásra.....