2018. április 13., péntek

Gardrób ABC #3

  Készen álltok a gardrób abc harmadik részére? Akkor jöjjön aminek jönnie kell...

  I- Ing

   Egy fehér vagy fekete ing nélkülözhetetlen darabja a gardróbnak. Könnyen ki tud menteni minket, ha gyorsan fel kell kapni valami alkalmibbat. Egy nagy nyaklánc és egy blézer kiegészítésként és máris kész vagyunk. De sportcipővel és farmerrel egy laza outfitbe is beleillik.   K- Kalap

   Bár igazán közkedvelt csak az utóbbi időben lett, de valójában a kalap sose ment ki a divatból. Mindig is a dívák kelléktárának része volt. Még a formája sem változott túl sokat. Nézzetek csak után, hogy mit viselt a korábban már emlegetett Coco Chanel vagy Audrey Hepburn!


   L- Little Black Dress

   Azt hiszem a kis feketéhez nem kell különösebb kommentárt fűzni.   M - Műszőrme

Mellény, kabát, sál vagy sapka, ami a luxus kellemes érzetével vesz körbe minket.   N- Napszemüveg

   Legalább egy, az arcformához tökéletesen passzoló napszemüveg minden nőnek kell. Napjainkban legalább annyira fontos kiegészítő ez, mint az óra vagy a nagy nyaklánc.

   Ny - Nyaklánc

   Szerintem ebből több is kell. Szükség van egy kisebb, finom darabra és egy közepes vagy nagy méretűre, amivel felturbózhatunk egy garbót, egy inget vagy egy egyszerű pólót. Plusz nem árt még egy hosszú is, amit télen pulóverekhez tudunk hordani.


   Ó - Óra

Észrevetted már, hogy mennyivel komolyabb hatást keltesz, ha a telefonod helyett egy ízléses karórán nézed meg a pontos időt? Még nem?
Pedig érdemes az ilyen dolgokra odafigyelni, mert sokszor ezen apróságok segítségével kelthetünk sokkal komolyabb benyomást egy megbeszélésen vagy akár csak a hétköznapi életben.