2018. március 27., kedd

TESZT: Mark Scrub kávés radír és neroli arcpermet

   Egy napsütéses márciusi napon megérkezett hozzám a Mark Scrub kis wellness csomagja, amit már nagyon izgatottan vártam.


Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés, Hogy miért? Elsősorban a benne található neroli arcpermet miatt, amelynek már az említésére kellemes élmények tömkelege jut az eszembe. Leginkább a pont egy évvel ezelőtti Shiraz hoteles hammam élményem. Azóta sem tapasztaltam ahhoz fogható felszabadító és üdítő érzést. Éppen ezért minden ott tapasztalt íz, illat és élmény mélyen belevésődött a tudatomba. Ezek közül az egyik legfőbb a frissen főzött és nagyon édes menta tea íze, a másik pedig a neroli arcvíz kellemes, tiszta illata, amelyet a rituálé vége felé kellett felkennünk a már megtisztított bőrünkre.
Így aztán nem volt meglepő, hogy a csomag érkezése után azonnal rávetettem magam az arcpermetre. Az illata tökéletes volt. Ugyanaz az üde, friss aroma amire a hammamból emlékeztem.
A webáruházban található leírás szerint a permet 3 féle módon használható: arctisztításra, bőr frissítésre és hajtonikként.

  Nos, ezek közül csak egy felhasználási módról tudok beszámolni, ami számomra annyira bevált, hogy sajnáltam minden más célra "elpocsékolni" ezt az értékes nedűt.
Bőrfrissítés és hidratálási céllal beépítettem a mindennapi arcápolási rutinomba és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy csodát művelt a bőrömmel!
Alapjáraton nekem nagyon világos, fakó az arcbőröm, amit a téli hónapokban szolizással próbálok elkendőzni, ám most jó ideje nem jutottam el oda, így előbukkant a sápatag arcszínem. Mondanom sem kell, hogy nem igazán örültem neki. Nem is igazán a világos színe zavar, hanem az, hogy olyan, mintha nem lenne benne semmi élet. Napi egyszer használtam rá a neroli arcpermetet az arcápolási rutin utolsó lépéseként és a negyedik napon már látható különbségeket eredményezett. A bőröm egyértelműen élettel telibb lett! Volt egy kis színe és hidratáltabb is lett, így reggelente sokkal nagyobb örömmel pillantottam bele a tükörbe. Ezen a sikeren felbuzdulva pedig néha már reggelente is permetezek belőle az arcomra és a nyakamra egy kicsit.
Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Hasonló bőrrel rendelkező lányoknak teljes szívből tudom ajánlani, mert tényleg bevált.
Plusz pontként érdemes megemlíteni azt is, hogy nem tartalmaz sem alkoholt, sem tartósítószer, sem illatanyagot, sem mesterséges adalékokat, így minden szempontból hasznos a bőr és a haj számára.


   Ti hallottatok már olyan testradírról aminek saját személyisége van? Nem? Hát még én se!
Pedig a Mark Scrub általam tesztelt radírjának van. Nagyon egyedi és különösen szimpatikus, hogy a csomagolás hátoldalán nem tárgyilagos formában vannak leírva a tudnivalók, hanem személyes hangnemben. A radír maga beszél hozzád és meséli el, hogy hogyan is bánj vele. Ez azt hiszem minden szempontól egyedi ötlet.
De a külcsín mellett a beltartalomra sem lehet panaszunk. Amit tudni kell a Mark Scrub radírokról az az, hogy kávé alapúak, de e mellett számos hasznos összetevőt is tartalmaznak, mint például mandulaolajat és E vitamint és arcra és testre egyaránt használhatóak.
Én a kókuszos változatot teszteltem, aminek szerintem egy isteni nápolyira emlékeztető az illata van.
Egy maroknyi elég belőle, ezzel kell alaposan átdörzsölődni testünk minden porcikáját, majd 5 perc után lemosni. A szemcséi nem túl durvák, éppen csak annyira, hogy az még kellemes legyen. Lemosás után pedig mandulaolaj és kókuszolaj tartalmának köszönhetően kellemesen puhává varázsolja a bőrt, amit már az első használat után érezni lehet. Olyan, mintha a radírozást és a testápolózást egy lépésben végeztük volna el. Én imádom az ilyen komplex termékeket, mert spórolhatunk velük pár percet, ami egy rohanós napon nagyon is jól tud jönni.
A narancsbőr elleni harcban is hű társunk tud lenni, ami szintén nem elhanyagolható szempont, tekintve, hogy hamarosan itt a bikiniszezon.

  A kókuszos mellett még 6 illatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legfinomabb illatot. Viszont ha tehetek egy javaslatot, akkor fürdés helyett inkább zuhanyzáshoz használjátok vagy ha mindenképpen ragaszkodtok a kádhoz, akkor csak kiszállás előtt alkalmazzátok, mert lemosás után a fürdővíz már élvezhetetlen lesz, ráadásul így nem is tudod majd 100%-ban lemosni magadról, mert egy kicsi úgyis mindig visszatapad rád a vízből. A zuhany alatt viszont alaposabban le tudod öblíteni magadról.Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,  Összességében én nagyon elégedett vagyok a Mark Scrub általam tesztelt termékeivel, mert természetesek és hatékonyak is. Ha van kedvetek nézzetek körül a webáruházukban, mert sok más szuper terméket is találhattok náluk.