2018. március 5., hétfő

Dúsító hajápolási rutinom

   Mindenki imádja a fodrász által tökéletesen beszárított frizurát, viszont nincs lehetőségünk minden reggel a fodrász székében indítani a napot. Ezért nem árt, ha magunk tanulunk meg pár apró trükköt, amely segítségével dús hatású hajkoronával indulhatunk el otthonról.
Én évekig kísérleteztem ezen, mire sikerült megtalálnom a vékony szálú hajamhoz tökéletesen passzoló "menetrendet". Ma ezt mutatom meg nektek.


   A dúsabb haj elérése már a mosásnál kezdődik.
Az évek során sok fajta sampont próbáltam ki. Volt ami gyors növekedést, puhább hajvégeket, intenzív ápolást vagy épp extra dúsítást ígért. Végül megannyi variáció után a Biotina hajnövesztő sampon bizonyult a legjobb választásnak. Ettől ugyanis, ahogy azt a róla szóló youtube videóban is elmondtam, sokkal puhább lett a hajam és a hajszálaim is vastagodtak, ami összességében egy dúsabb látványt eredményezett.

  Hajmosás után nem szoktam dörzsölni a hajam a törölközőbe. Inkább lehajtom a a fejem és föntről lefelé húzom végig rajta finoman a törcsit. Így csak leitatom róla a vizet és megelőzöm a hajam mindenfelé göndörödését.

   Ezután befújom a töveket az új szerelmemmel a Syoss Big Sexy Volume permettel, majd a fejem lehajtva szárítom meg a hajam, ezzel is növelve a dús hatást.

  Végül fújok még rá a hajszárítóval egy kis hideg levegőt a fényes hatásért és kifésülöm a hajkoronám.

  Ennyire egyszerű! Ha neked is vékony szálú a hajad érdemes tenni egy próbát ezzel a kombinációval.

Ha pedig lemaradtatok volna a fent említett Biotina samponos videóról, akkor itt tudjátok pótolni: