2018. január 19., péntek

Ékszer trendek 2018-ban

   Korábban már átnéztük az év legtutibb ruhatrendjeit, most pedig következzenek az ékszerek.
Lesz itt minden: átlátszó kiegészítők, 80-as évek feeling és diszkó díva vonal is.

1. Plasztik sikk

   Ahogy a korábbi ruhás bejegyzésemben is említettem, divat lesz a plasztik, így megjelenik majd a ruhákon és a kiegészítőkben is. A  Chanel divatház egyenesen az új gyémántnak nevezi ezt az átlátszó anyagot.

2.  Fesztiválra fel!

   Szerintem ezt a trendet nem is igazán a tervezők találták ki, inkább az élet generálta, hiszen a gyakorlott fesztiválozók évek óta gyűjtögetik a csuklójukon a fesztiválos karszalagokat és belépőket.  Viszont idén e mellett a nyakba akasztható belépőkártyák is igazi, divatos kiegészítőnek számítanak. Mondjuk ez érdekes számomra.... képek forrása: https://www.facebook.com/tommyhilfiger/3.  Gyümölcsbe borulnak az ékszerek

   Már nem csak a ruhákon hódítanak a különböző gyümölcsös motívumok, hanem az ékszereken is! Szóval teljesen normális, ha te egy banánnal a füledben és egy citrommal a nyakadban sétálgatsz majd az utcán. :D

4. Állatias ösztönök

   Az állatminta nálam örök trendnek számít, legyen szó leopárd- vagy pitonmintáról. Idén viszont valami másról van szó. Hatalmas jaguárok, színpompás papagájok és romantikus pillangók díszítik majd feltűnő nyakláncainkat.

kép forrása: https://www.facebook.com/bottegaveneta/
5. Visszatér a bross

   Számomra a bross, mindig is egy klasszikus, dívás kiegészítőnek számított és alig vártam, hogy újra divatba jöjjön. Már tavaly beszereztem kettőt a Rossetti Bizsutól. Egy különleges formájút, középen gyönggyel és egy érdekes, biztosítótű alakút is. De azt hiszem kell még egy feltűnően nagy is és pár egyszerűbb, klasszikus fazon is, mert idén mindegyik nyerő lesz.

6. Minél több, annál jobb

  A Dior és a Saint Laurent is a halmozásra szavaz. Minél több nyakláncot viselsz annál jobb. A sok-sok vékony lánc minden szettet feldob. Más divatcégek még ennél is messzebbre mentek és vaskos, egymást ütő darabokat raktak modelljeik nyakába.

7. Zavarba ejtő különbségek

   Egy korábbi outfitemben már mutattam nektek egy felemás fülbevalót és akkor biztattalak is titeket a további kísérletezésekre, és a teljesen különböző fülbevalók összekombinálására. Most sem tudok egyebet mondani. Variáljatok, párosítsatok össze teljesen meghökkentő darabokat, merjetek bátrak lenni, mert idén a felemás fülbevalóknál nincs nagyobb ékszertrend!

8. Tiszta Hawaii

   Lehet kicsit meghökkentő lesz, de teljesen passzol a nyaralós szezonhoz, a hawaii virágfüzér, ami várhatóan a nyár kezdetével robban be igazán a köztudatba. A fesztiválokon biztos találkozunk majd pár ilyennel, de nekem annyira csiklandozza a fantáziámat, hogy azt hiszem, meg fogom próbálni belekombinálni pár hétköznapi, nyári szettembe is.


kép forrása: https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2018-menswear/michael-kors-collection9.  Az XXL a nyerő

   Ez az év tényleg a dívás dolgok éve lesz, mondom én. Hódítanak majd a vállig vagy az alá érő, hosszú fülbevalók is. Alkalmi szettekhez csodásan passzolnak majd ezek az XXL-es fazonok.


kép forrása: https://www.vogue.com/article/most-memorable-runway-jewelry-of-201610. Kifinomult gyöngy

   Örök divat az ízléses gyöngysor, a gyöngyös fülbevaló és az egy- vagy többsoros gyöngykarkötő. Idén viszont a megszokottnál is nagyobb előnyben részesíthetjük majd ezeket a finom darabokat.

11. Diszkó díva újratöltve

   A meglepő, látványos és extra csillogó diszkógömb forma is feltűnik a fülbevalók háza táján.
Ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan a Zara és a H&M kínálatában is találkozhatunk majd velük.


kép forrása: http://www.hawtcelebs.com/gigi-hadid-at-isabel-marant-fashion-show-in-paris-09282017/


12.  80'-as évek

   A 80'-as évek hangulatát idézik a Saint Laurent és a Chloé kifutóján látott vaskos, feltűnő ékszerek, amik különösen most, az év első felében hódítanak majd.
13. Barokkos látványvilág

  Túldíszített nyakláncok és hatalmas köves fülbevalók, melyektől mi is hercegnőnek érezhetjük magunkat. E szerint a trend szerint, minél díszesebb egy ékszer és minél királynőibb, annál jobb. Ezekkel a szépségekkel egy szürke hétköznapot is fenségesség tudunk majd tenni.
+1

  Plusz egynek hoztam egy különleges és számomra kissé elborzasztó trendet, amit szerintem tuti senki nem fog hordani, de gondoltam megmutatom érdekességképp. Ez pedig nem más, mint a fura ékszerek, fura helyeken trend. Legalábbis én így neveztem el. Állkapocsláncok, orr és szájékszerek bizarr avantgard vonala ez, amit sehová se tudok tenni. Mondjuk a Gucci állkapocsláncát még megértem. Ez amolyan egyenjogúság lehet. Ha a pasiknál úgyis divat a szakáll, hát legyen a nőknek is ékszerből! :D


kép forrása: http://www.glamourmagazine.co.uk/article/gucci-crystal-beard


  Nektek melyik trend lesz idén a kedvencetek?