2016. október 28., péntek

Halloween körmök #1

   Egy jó ideje már, praktikussági szempontok miatt műkörömmel élem napjaim, aminek következtében hátrányt szenvedtek a körömfestős posztok.
Saját körömre így most nem tudok festeni, modellt keresni erre a feladatra pedig nagyon macerás lenne. De szerencsére az Ebay megmentett. Pár száz forintért rendeltem egy nagy csomag bemutató tipet, ezekre fogom mostantól elkészíteni az adott körömmintát, így többé nem kell nélkülöznötök ezeket a típusú posztokat sem.

  Most pár egyszerű Hallooween mintát hoztam nektek, amikhez fekete, fehér, narancssárga és zöld lakkokra, valamint egy pontozóra lesz szükségetek. Ha nincs pontozótok helyettesíthetitek egy gombostűvel vagy egy hullámcsat végével.
    Pókhálós

Ez a világ legeslegegyszerűbb mintája. Fehér alap szükséges hozzá, amire aztán egy pontozó vagy egy vékony ecset segítségével felfestjük a fő vonalakat a köröm sarkából indulva, majd összekötjük őket vékonyabb vonalakkal.


    Múmia

Fekete alappal kezdünk.Erre aztán tetszőlege helyekre húzunk pár fehér vonalat úgy, hogy azért valahol maradjon egy kis egybefüggő szabad hely. Ide kerülnek majd a szemek.
    Halloween tök

A narancssárga alapra kerül a kör vagy háromszög alakú szem és orr. Ezután jöhet egy mosolygós vonal a szájnak, amit hosszában pár varrásra emlékeztető csíkkal díszítünk.

    Naaaaa, mit szóltok?
Folytatás hamarosan.....