2016. október 7., péntek

Top 3 török sorozat

   Még mindig dübörög a Szulejmán láz, a nemrégen debütált Szultána pedig csak még tovább növeli a török sorozatok rajongóinak számát.
Mások ezek, mint a korábban megszokott Dél- amerikai sablonos forgatókönyvű limonádék. Sokkal izgalmasabbak, kiszámíthatatlanabbak és a karakterek is szuperek.


   Ma az 3 kedvencemet szedtem össze belőlük. Ezek többsége még nem ment egyik magyar tévécsatornán sem, így csak feliratosan érhetők el a részek, de szerintem megéri belekezdeni.


   1. Az éjszaka királynője

Meryem Uzerli új sorozata, ami már látható az Izaura Tv-n. Rövidke, mindössze 35 részes eredetileg (de gondolom jó magyar szokáshoz híven ezt is ezer darabra darabolják majd), mivel Törökországban nem volt nagy sikere.
Szerintem viszont zseniális. Elképesztően jó színészek játszanak benne, nagyon érdekesek a karakterek és maga a történet is fordulatos.

  A főszereplő Selin (Meryem Uzerli) és Kartal. Kartal kiskorában elveszíti édesapját, így Aziz, apja egyik barátja fogadja örökbe. Felnőtt férfiként aztán sikeres üzletember lesz aki birtokolja nevelőapja minden elismerését. Ezt természetesen Aziz fia Mert nem veszi jó néven.
Kartal üzleti útra indul egy francia kisvárosba, ahol aztán megismerkedik a gyönyörű Selinnel és kezdetét veszi az igazi történet, melynek nyomán ármányra, zsarolásra és gyilkosságra is fény derül.

A szinkronos részeket visszanézhetitek az Izaura Tv oldalán!

kép forrása: https://www.facebook.com/TorokHiressegekHungarianFanClub/?fref=ts
   2. Végtelen szerelem- Kara Sevda

A Szulejmánból jól ismert és imádott Bali bég ( Burak Özcivit) romantikus sorozata.
Az első része nekem komoly fejtörést okozott, mert konkrétan lejátszódik benne minden ami egy sablon szappanoperában lenni szokott. Megismerkedés, szerelem, boldog idők, konfliktus és elválás.
Ezek után fogalmam sem volt róla, hogy miről fog szólni a következő rész. De a törökök megtalálták rá a megoldást és egy annyira fordulatos cselekményt hoztak össze, hogy le a kalappal.


Kemal (Burak Özcivit) és Nihan megismerkednek, egymásba szeretnek, majd egy végzetes éjszaka következtében el kell válniuk. Kemal elhagyja a várost, hogy új életet kezdjen, sikeres üzletember lesz belőle, de soha nem tud megszabadulni Nihan emléktől.
Aztán a Sors újra Isztambulba vezérli Kemalt és szembe kell néznie régi szerelmével. Ekkor dönti el, hogy felgöngyölíti az ügyet és megtudja mi történt elválásuk éjszakáján....


   A film csak feliratosan érhető el az alábbi linken:

https://www.youtube.com/channel/UC9qm64rgpDGBBVAaQGFlV8Qkép forrása: https://www.facebook.com/KaraSevdaVegtelenSzerelem/

   3. Téli nap- Kis Günesi

Ez a sorozat még nekem is nagyon új, csak az ötödik résznél járok, de ha beindul a sztori szerintem jó lesz.
Egy ikerpárról szól, akik egy baleset miatt elszakadnak egymástól. Édesapjuk meghal a tragédiában és a család azt hiszi, hogy Efe is hasonló sorsra jutott. Ám ő megmenekül és egy család pártfogásába kerül, akik szeretettel nevelik fel az amnéziás fiút.
Évekkel később Efének alkalma nyílik arra, hogy átvegye testvére helyét az igazi családjában és megpróbálja megbosszulni apja halálát.


   Szintén feliratosan tudjátok nézni az alábbi linken:

http://indavideo.hu/profile/THHFC/all-videos


kép forrása: https://www.facebook.com/TorokHiressegekHungarianFanClub/?fref=ts
   Kezdetnek birkózzatok meg ezzel a 3 sorozattal, aztán hozom a többit is.
Ha pedig még több török sorozatra, filmre vagy pletykára vágytok látogassatok el a Török hírességek Hungarian Fan Club facebook oldalra, ahol naponta frissülő tartalmat találtok!


Jó filmezést!