Ugrás a fő tartalomra

Egyszerű fonott konty

   Nagyon rég volt már frizuratipp, így gondoltam megleplek titeket eggyel.
Gyors, picit zilált, de pont ettől szexi fonott kontyot fogunk készíteni.

  Ehhez először a fejünk tetejéről és oldalról szedünk össze hajat úgy, mintha fél lófarkat csinálnánk, csak most összegumizás helyett befonjuk.


 
   Aztán a maradék hajat 2 részre szedjük és szintén befonjuk. A végükre ilyenkor még tehetünk hajgumit, hogy ne essenek szét a fonatok.
   A két szélső fonatot összekötjük egy szorosabb csomóval,majd levesszük a végükről a hajgumit és eldugjuk a végeket.   Így csak a középső fonat lóg majd le, amit egy laza mozdulattal feltekerünk körben, levesszük róla a gumit és hullámcsattal rögzítünk.

   Oldalt még kihúzhatunk pár kósza tincset a zilált hatás kedvéért.

  Ezt a frizurát viselhetitek egy meleg napon egy romantikus outfithez vagy virágos fejdísszel egy fesztivál szetthez, ha pedig szorosabbra csináljátok a kontyot egy alkalmi ruhához is megállja a helyét.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü