Ugrás a fő tartalomra

II. Womanity fesztivál élménybeszámoló

   Hétvégén megrendezésre került a Millenáris B épületében a II. Womanity fesztivál, ahová vasárnap én is ellátogattam. A tavalyin nem voltam, de idén annyi helyen találkoztam a reklámjával, hogy felkeltette az érdeklődésem. Maga az alapelgondolás, a cél is nagyon tetszik nekem, ami miatt ez a rendezvény létrejött. A szervezők szerették volna felvidítani, inspirálni és megerősíteni a nőket egy nappal, ami csak róluk szól és segíteni nekik eligazodni a termékek és szolgáltatások gyakran zavaros útvesztőjében azzal, hogy testközelbe hozzák őket.


   Maga az odajutás picit kacifántos volt, mert a rendezvény egybeesett a Gourmet fesztivállal, így szó sem lehetett arról, hogy az egyszerűbb úton, jussunk el a B épületig. Helyette össze- vissza küldözgettek minket a "biztiőrbácsik", mert ők maguk sem tudták, hogy pontosan hogy is juthatunk el a bejáratig. Aztán nagy nehezen csak megtaláltuk a célt és bejutottunk.

   Én a legtöbb időt természetesen a Rossetti Bizsu standjánál töltöttem, mint a márka egyik arca. Átbogarásztam az összes ékszert és a kedvenceimet be is mutattam nektek egy élő bejelentkezés keretében. Ha erről esetleg lemaradtatok volna, akkor visszanézhetitek a blog facebook oldalán.

  A Rossetti Bizsu mellett persze sok más márka is megjelent a fesztiválon. Többek között az Aden Cosmetics, akiknél csodálatos sminktermékeket láttam,

Coconut Water Company, akiknél valami elképesztően finom kókuszvizet kóstoltam, amibe azonnal beleszerettem, szóval fogtok még vele találkozni a blogon.


Nature of Beauty by Sophie standja teljesen szíven talált a letisztult levendulás hangulatvilággal és a természetes olívás- levendulás szappanjukkal.
   Az Avonnál csekkolhattuk az új katalógus újdonságait és még sminkelésre is be lehetett ülni.   A Herbalife standjánál pedig egy szuper 40 perces arckezelésen lehetett részt venni. Az itt szerzett tapasztalataimról is hamarosan olvashattok egy bejegyzést.
   De a végtelenségig sorolhatnám még a márkákat és az általuk kínált lehetőségeket.
Az egyetlen fájdalmam az volt, hogy programfüzet hiányában lemaradtam szinte az összes előadásról ami érdekelt volna. Pedig fő célként ezek miatt mentem el a rendezvényre. De a sok program és a kiállítók össze- vissza kavartak mindent a fejemben, így nem mindig tudtam összehangolni, hogy mikor hol kellene lennem. Ehhez igazán jól jött volna egy nyomtatott "mankó" amit segítségül hívhatok.

  Összességében egyébként egy nagyon izgalmas és különleges rendezvény volt a Womanity fesztivál. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elmentem. Sok hasznos információval gazdagodtam és sok olyan márkával találkoztam amit eddig még nem ismertem. Fokozottan igaz ez a natúr és adalékanyagmentes dolgokra, amikre mostanában egyre nagyobb hangsúlyt fektetek, így jól jött a segítség, hogy honnan is tudom a legjobbakat beszerezni belőlük.

  Jövőre szerintem Ti is látogassatok ki, ha tehetitek, mert egy ilyen szuper napot igenis minden nő megérdemel!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,