2019. szeptember 25., szerda

Minden lánynak kell egy csipkeruha

   Minden lánynak kell egy csipkeruha. Egy olyan különleges, finom darab amiben igazi, törékeny nőnek érzi magát. Amit magassarkúval felvehet egy randira és dívának tűnik benne vagy balerinával egy városi kirándulásra és egy azt követű könnyű ebédre.
Egy csipkeruhában az ember nem lehet sem túl- sem alul öltözött. Mindig elegáns, mindig vonzó, mindig bájos megjelenést kölcsönöz. Bárhová felvehető. Elég ha csak a kiegészítők változnak körülötte. Tavasszal és ősszel jöhetnek rá a kis kabátok, nyáron pedig a  finom kendők, csak úgy lazán a vállra dobva. Mellé egy fújás valamelyik mennyei parfümből, némi gyöngy és egy kicsit sem hivalkodó, lágy rúzs. Ennyi a recept.
  Pár hete Tihanyban kirándultunk a párommal és szembe jött velem egy ilyen csipkeruhás lány. Azóta sem tudtam kiverni a fejemből. Annyira természetes, laza és mégis végtelenül csinos volt a halványkék ruhájában, melyet nagy sötét napszemüveggel, kecses balerinacipővel és lazán a tarkójánál megtekert konttyal viselt. A klasszikus dívák varázslatos világát idézte elém.
Mosolyogva sétáltak a városban a párjával, aki lazán átölte a vállát. Idilli kép volt.

  Azóta tudom, hogy igenis minden lánynak kell egy csipkeruha. Olyan ez, mint a kis fekete: örök érvényű és csodálatos darab.    Mostanra nekem is sikerült megtalálni álmaim csipkeruháját, melyben remélem legalább kicsit hasonlíthatok majd a lányra Tihanyból...
Lehetek olyan sikkes, kecses és dívás benne, akár nagy karimás kalappal, akár könnyed kabáttal viselem.


Ruha: Manzara

Egy kis meglepetés, hogy a PREMIUMBARBIE10 kupon kóddal 10% kedvezménnyel vásárolhattok a Manzara webshopban!

Ékszerek: Rossetti Bizsu

Kalap: F&F