2018. szeptember 5., szerda

Őszi bakancslista 2018

   Szeretem az őszt. Van egy különleges, melegséget hozó hangulata ami a szívembe is jól eső érzést hoz. A bevackolás, a meleg italok, a finom illatok, a puha pulcsik és takarók nekem mindig az otthon melegével kötik össze ezt az évszakot. Éppen ezért én ilyenkor töltöm a legtöbb időt a lakásunk csinosítgatásával.

Idénre viszont összeállítottam egy bakancslistát kis apróságokból, hogy sikerüljön kiaknáznom az őszben rejlő összes csodálatos lehetőséget.


  1. Örökítsd meg!

Tavaly nem volt túl sok időm rá, így idén mindenképpen szeretnék egy rakás őszi hangulatú outfit - és hangulatfotót készíteni.

  2. Éld át!

Ilyenkor a legcsodálatosabbak a természet színei és a legjobb a levegő, szóval érdemes sokat tartózkodni a szabadban és kihasználni a nap utolsó erősebb sugarait. Én nagyon sokat szeretnék majd kirándulni és nagy sétákat tenni a szerelmemmel az elkövetkező hónapokban.  3. Vackolj be!

Mivel már egyre hamarabb sötétedik és este a levegő is sokat hűl, így ideje elővenni a DVD-ket, a popcornt és a meleg takarókat, hogy kezdetét vehessék a maratoni moziestek.   4. Helló srácok!

A mi baráti körünk nyáron szétszóródott kicsit, mert mindenkinek ezer dolga volt, munka, család, családi nyaralások....
 De szeptemberre mindig újra összeáll a csapat és egyre több esti programot szervezünk. Idén sem tervezem ezt másképp. Sok- sok társasos estet szeretnék a többiekkel.
  5. Vacsizzunk!

Ha már társas este , akkor előtte azért vacsizzunk is meg! Imádom amikor közösen főzünk és aztán jó hangulatban fogyasztjuk el együtt a művünket. Most sushi, hamburger, kacsacomb és ázsiai ételek is szerepelnek a főzős listámon.  6. Teakészletek feltöltve!

A jól bevált kedvencek már beszerezve, de szükség van még pár új, különleges ízre is, mire lekezdődik a teázós időszak.
   7. A forrócsoki se maradjon ki!

Idén a fehér csokis és a rumos változattal szeretnék kísérletezni.  8. Folttakaró

Tavaly kezdtem el a megmaradt kisadag fonalakból kocka alakú foltokat kötni, amiből aztán reményeim szerint egy szépséges takaró lesz. Idén folytatom a projektet és karácsony előtt mindenképpen befejezem!


  9. Termésgyűjtés level 1000

Klasszikus őszi program a falevélgyűjtéssel együtt. Ez utóbbiból is igyekszem egy nagy adagot összeszedni majd, de a fő cél most jó sok toboz és gesztenye összegyűjtése, mert asztaldíszt és karácsonyfadíszeket szeretnék készíteni belőlük.
  10. Rend, rend , rend

Nyáron annyi volt a program és az ide-oda utazgatás, hogy valahogy az otthonunkra nem is maradt időnk. Jellemzően csak ledobtuk az egyik ruhát, felkaptuk a másikat és más futottunk is tovább. Ennek köszönhetően a lakásunk most pontosan úgy néz ki, mintha ledobtak volna bele egy szép nagy atombombát. De reményeim szerint pár héten belül ismét vissza tudom varázsolni a rendet és az otthonosságot.  11. Sütőtök új köntösben

Sütni és főzni is jó sokat szeretnék ebben az évszakban, de jól megszokott almás pite, szilvás crumble és szezámmagos pogi helyett kipróbálnék pár izgalmas ötletet, méghozzá a sütőtökkel. Az elmúlt pár hónapban nagyon sok ilyen receptet gyűjtöttem össze és ki szeretném próbálni mindent. Szóval lesz itt minden. Édes, sós, rakott.....

    Első nekifutásra ennyi dolog került a listámra, de ha még valami eszembe jut, akkor bővítem a pontok számát.
A ti őszi bakancslistátokon mi szerepel? Írjátok meg kommentben vagy üziben!Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!