2018. szeptember 7., péntek

Minden ősszel

   Színes leopárdminta, kockák, zöld és kék színek...
Az idei őszi trendek megint nagyon izgalmasak, ám úgy gondoltam, mielőtt bemutatnám ezeket tegyünk egy kis kitérőt azok felé a dolgok felé amelyek évről- évre velünk vannak. Szóval, most első körben az őszi örök divatokat tanulmányozzuk át együtt.





Kötött pulcsik

Szeptember elsejével azonnal a fashion fotók főszereplőjévé lépnek elő - a színes falevelek mellett -a kötött pulcsik. Ebben mindig biztosak lehetünk.
Félvállra ejthető laza fazonok, nagy bő darabok az otthoni bekuckózáshoz és gyönyörű fehérek, amik egy egyszerű nadrággal és egy hosszú csizmával csodálatos összhatást adnak. Bármelyik is lapul a gardróbodban idén is bátran viselheted, akárcsak tavaly és tavaly előtt....






Poncsók

Ennél praktikusabb darab nem is igazán létezik a világon, a reggel és este hideg, napközben pedig nagyon meleg időben. Kisebb helyet foglal, mint egy dzseki, könnyebben is behajtogatható a táskába, viszont beleburkolózni semmihez sem fogható, fantasztikus érzés.




Az őszi falevelek színei

Bordó, rozsdabarna, sárga, fáradt zöld, narancs és minden más szín amit az őszi faleveleken látsz. Menj ki a természetbe és meríts belőle ihletet a gardróbodhoz!





  Puha sálak

Vékony dzsekihez, vastag dzsekihez, pulóverhez. Egy szép és kellemes anyagú sál megvéd a hidegtől, fantasztikus kiegészítő és melegséget hoz a szívedbe is.






Kényelmes bokacsizmák

Hiába mondja bárki, szerintem a bokacsizma soha nem megy ki a divatból, mert csinos és könnyen beleilleszthető a legtöbb stílusba. Ráadásul nagyon kényelmes is.
Ugye, hogy a te szekrényedben is akad egy?







Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!