Ugrás a fő tartalomra

Ilyen volt a nyár 2018

   Elérkezett a szeptember valami olyan villámgyorsasággal, hogy úgy tűnik, mintha a nyár csak pár pillanat lett volna. Még csak most örültem a nap első melengető sugarainak és most pakoltam át a szekrényem, hogy elérhető közelségben legyenek a lenge, nyári darabok. 
Ma meg már szeptember 3.-a van és én tudom, hogy lélekben ideje felkészülni a meleg pulcsikra, a forró italokra, a sütőtök sütésre és a korán sötétedésre.    De még mielőtt teljesen belesüllyednénk az őszi hangulatba, gondoltam készítek egy összefoglalót és megmutatom nektek a nyaram legkedvencebb instafotóit.
Kíváncsiak vagytok rá? Akkor vágjuk bele!


  Bár az első kép nem kifejezetten nyári, hiszem még májusban készült, de nem hagyhatom szó nélkül, mert a szívemnek egy nagyon kedves helyszínen, Nyíregyházán, a sóstói tónál készült, mikor épp ott ebédeltünk és fagyiztunk a családdal.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   A következő kép szintén Nyíregyházán készült (milyen meglepő...)

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   Nem maradhat ki az összefoglalóból az idei bloggeres, bükfürdői kiruccanásom sem, amikor csodálatos emberekkel és csodálatos környezetben tölthettem el 2 napot. Tényleg nagyon boldoggá tett engem ez a 2 nap.
A képen pedig a Rigótanya Étterem és Panzió isteni ételét, "Pista bácsi húslevesét" láthatjátok.    Az idei nyár kedvenc streetstyle outfitje:   Ez a fotó visszaadja számomra az igazi, nyári, balatoni hangulatot:

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   A következő kép pedig az igazi, forró, augusztusi napokat idézi nekem:


Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   De milyen nyár az már, ahol nincs egy kedvenc fürdőruhás szett...

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   Persze a fesztiválok feelingje sem maradhatott ki az instámról:

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


   Idén nyáron végre sikerült egy olyan éttermet is találnunk a közelben, ami teljes visszaadja Görögország hangulatát.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,   Ezt a képet pedig nem csak én, de Ti is nagyon szerettétek, mert igen sok komment és like érkezett rá.

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,


    Viszont úgy vettem észre, hogy a szuperolcsón beszerzett nyári rucim is nagy sikert aratott nálatok:

Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,
 
Az idei nyaram utolsó kedvenc posztja pedig ismét Nyíregyházán készült a Vidor fesztiválon, egy jópofa élő szoborral. Ha tovább böngésztek az instámon rövid videót is találtok róla a posztok között.


Légrádi Alexandra (@premium_barbie) által megosztott bejegyzés,   Nálatok mik voltak az idei nyár meghatározó élményei?Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e