Ugrás a fő tartalomra

Lezárult egy korszak

  Pár napja lezárult életem és karrierem egyik meghatározó korszaka. A döntés előtt hetekig rágtam magam azon, hogy mihez kezdjek. Menjek vagy maradjak? Nem tűnök majd hálátlannak, ha azt mondom vége? Hiszen annyi mindent köszönhetek a Rossetti Bizsunak! Hatalmas ugródeszka volt számomra a márka arcának lenni. Velük kiteljesíthettem a kreativitásom és még többen megismerhettek engem és a blogom is. Közben pedig új, értékes barátságokat kötöttem.
Eleinte csak 1 évről volt szó, de aztán a sok fotózás és a közös munka olyan jó csapattá kovácsolt össze minket, hogy ráhúztunk még egy évet.
    De most elérkezett a szomorú búcsú ideje.
Úgy érzem kihoztam ebből a feladatból a maximumot, így ideje továbbállni, új kihívásokat keresni és átadni a helyen egy másik lánynak, aki szintén sokat nyerhet majd ebből az együttműködésből.
Nagyon szerettem ezt a "munkát". Jó volt úgy blogolni, hogy tudtam, hogy egy stabil háttér áll mögöttem és ha bármilyen fantázia smink, outfit vagy hangulatkép eszembe jut, akkor a Rossetti Bizsunál megtalálom hozzá a szükséges kiegészítőket.
Így születtek ezek a számomra nagyon emlékezetes szettek is:
  Sokszor órákon át képes voltam bolyongani a raktárban, a plafonig érő polcok között és keresgélni azt a fülbevalót, nyakláncot vagy kendőt ami megfelel az elképzeléseimnek.
Sokszor pedig csak megláttam valamit az egyik polcon és máris megindult a fantáziám. Láttam az adott ékszert egy afrikai sminkkel, vagy épp egy laza farmeres összeállítással.
 Úgy vettem észre, hogy ti is nagyon szerettétek a Rossettis posztokat, videókat és cikkeket, így biztosan hiányolni fogjátok őket, de ígérem nem hagylak titeket ékszeres posztok nélkül.
Főleg azért, mert az elmúlt kicsit bőbb, mint másfél év alatt megtanultam, hogy nem a ruha, sokkal inkább az ékszer határozza meg a szetted stílusát. Egy ing is lehet vagány gallér alá rakott chokerrel és egy vadabb fülbevalóval, úgy ahogy egy póló is lehet alkalmibb egy gyöngyös fülbevalóval és egy visszafogott nyaklánccal.
 Az ékszer az önkifejezés egyik fontos eszköze, mellyel rengeteg arcod meg tudod mutatni a világnak.


   Ami biztos, hogy a jövőben még fogtok találkozni az outfitekben Rossettis termékekkel, hiszen van pár olyan darab még nálam, amit mindenképpen szeretnék beépíteni az elkövetkező szettekbe.
Utána pedig meglátjuk merre alakulnak majd a dolgok. Vannak terveim, de egyenlőre nem akarok elkiabálni semmit.....


  Búcsúzóul összeszedtem azokat a  kedvenc képeimet a kollekció fotózásokról, melyek mindig különleges helyet foglalnak majd el a szívemben, hisz számomra nem pusztán csak fotók, hanem mindegyikhez tartozik egy kedves kis emlék is.


Ez a fotó még a legelső fotózásunkon készült      Szuper kis csipet- csapatunk a 2016-os nyári fotózáson


2016-os őszi kollekció


Húsvéti Golden Egg kampány

És még néhány kedvenc az Instáról:Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,