Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Vagheggi Inka Inki kollekció

    Korábban meséltem már nektek a Vagheggi márkáról és a KIMONO kollekcióról is elmondtam a véleményem egy bejegyzésben, most pedig az Inka Inki kollekcióval fogunk jobban megismerkedni.

     Nekem már külsőre is nagyon tetszettek ezek a termékek. Az egyszerű, mégis ragyogó csomagolásukat a fehér, az arany és egy kis fekete teszi igazán ünnepivé. Ezzel is utalva arra, hogy a kollekció darabjai kiváló társak lehetnek egy alkalmi smink elkészítésében, ahol a visszafogott ragyogás a fő szempont.


  Először a korrektor ceruzát próbáltam ki a kezemen. Amikor végighúztam a bőrömön azonnal megértettem, hogy mi az amikor a sminkesek azt mondják, hogy puha ceruzát használj. Egészen eddig azt hittem, hogy én azt használok a szemöldökömre és az ajakkontúrhoz, de ezek után rá kellett jönnöm, hogy nagyot tévedtem. Soha nem találkoztam még ennyire jó ceruzával. Puha, könnyű vele dolgozni és remekül elfedi a szem alatti sötét karikákat és a bőrhibákat.
Ez után az élmény után érthető, hogy nagy lendülettel vetettem bele magam a többi termék tesztelésébe.
   A következő tesztalanyom a folyékony highlighter volt. A pumpás kiszerelés nagyon takarékos hozzá, mert egy pumpálásra pont annyi jön ki belőle amennyit egyszerre fel tudunk használni.
Most először használtam folyékony highlughtert és meg kell mondjam, hogy nagyon tetszett. Számomra sokkal könnyebb használni, mint a por változatot, mert sokkal egyszerűbb eldolgozni és tudsz belőle nagyon picit is tenni a nagyon pici helyekre (pl. a felső ajkak fölé egy pöttybe). Ez utóbbi művelet nekem a por állaggal soha nem szokott tökéletesre sikerülni.
   Az Inka Inki szemhéjfesték ajaktermékekre hajazó kiszerelése nem okozott számomra meglepetést. Korábban volt már dolgom hasonlóval egy másik márkából, bár azzal nem voltam maradéktalanul elégedett, mert hiába vittem fel alá púdert, egy idő után mégis csúnyán beleült a szemhéjam redőibe. Ennél a márkánál viszont nem tapasztaltam ilyesmit. Púder nélkül, picit beleütögetve a szemhéjba szuperül működik, nem gyűlik össze a redőkben, szóval nagyon elégedett vagyok vele. Önmagában használva üde alkalmi sminkek megalkotásához szoktam használni vagy a hétköznapiakba csempészek vele egy kis ragyogást úgy, hogy a kész szemsmink után szemhéj közepén szétoszlatok belőle egy parányit. Az így kapott leheletnyi csillogás szuperül feldobja a külsőnket.
Különleges alkalmakkor, ha szeretnénk figyelemfelkeltőbbek lenni, akár az ajkainkra is felvihetünk belőle, ugyanis ott is nagyon jól bírja a strapát.
Hozzám egyébként a 30-as árnyalat került, ezen kívül 2 másik is kapható belőle, amik szintén az arany valamilyen árnyalatában pompáznak.


   Mivel praktikussági okokból hosszú ideje műkörmöm van, így az arany csillámos körömlakkot csak a lábaimon tudtam kipróbálni, de ott elpusztíthatatlannak bizonyult. 2 hét után kellett csak lemosnom, akkor is csak a lenövés miatt. Egyébkén semmi hibája nem volt akkor sem. Se kopás, se lepattogzás. Annyira megtetszett a tartóssága, hogy bármilyen színű lakkot is választok a lábaimra, utolsó lépésként mindig felviszek egy réteget ebből a lakkból is, egyrészt, hogy feldobjam vele a pedikűröm, másrészt hogy növeljem a tartósságát.
Aranytetkókhoz nyáron tökéletes választás!
Ha pedig júliusban elérkezik a pihentető, műkörömmentes 2 hónap akkor végre a kezeimen is tesztelhetem!


   Szeretem a színes szempillaspirálokat, így nagy lendülettel vágtam bele a Vagheggi lila termékének a tesztelésébe, ami a színt illetően csalódást okozott. A kefén még egyértelműen látszik a lila, de miután felvisszük már sima feketének tűnik. Ha valaki kifejezetten a szín miatt veszi, akkor annak nem ajánlom megvenni.
 Egyszerű sörtéjű, gumis keféje van, ami nálam plusz pont, mert szerintem az agyonbonyolított hiper- szuper formatervezett kefék sose szoktak jók lenni. Egyébként nagyon szépen dúsítja és hosszabbítja a szempillákat. Nekem egy réteg is elég belőle, viszont még egy negatívum az, hogy szerintem nagyon nehezen szárad. Még 1-2 perc elteltével is maszatolódik, ami nagyon zavaró tud lenni.   A legkevesebbet az ajakkontúr ceruzát tudtam használni, mert egyenlőre nincs hozzá illő rúzsom, de annyit mondhatok, hogy a korrektorceruzához hasonlóan ez is nagyon puha. Élvezet vele rajzolni.
Alig várom, hogy a kezem után az ajkaimon is kipróbálhassam!


   Én az Inka Inki kollekcióra 10/9 -et adnék.

Az általam tesztelt termékeken kívül már jó pár újdonsággal is bővült a kollekció, például szemhéjfesték palettákkal amiből a kettő azonnal meghódította a szívemet, ajakrúzsokkal, BB krémekkel, pirosítóval és nagyon- nagyon szép ecsetkészletekkel, amik szintén nagyon ígéretesnek tűnnek.
Az alábbi linkre kattintva mindegyik darabot megcsodálhatjátok:
http://www.shop.ilovevagheggi.info/product-search?f[0]=field_product_family%3A224Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü