2017. május 31., szerda

Fürdőruha trendek 2017

A napokban szembesültem vele, hogy még nem esett szó, itt a blogon a nyári fürdőruha trendekről, így a mai bejegyzésemmel ezt a hiányosságot szeretném pótolni.

  A korábbi évekhez hasonlóan a fazonok most is nagyon széles skálán  mozognak, viszont sok lesz a nem szokványos, sőt egyenesen meghökkentő darab.


1. Menyasszony a parton?

   Bizony ám! Idén a fehér fürdőruhák tarolnak majd, viszont társul hozzájuk egy kis csipke, tüll és mindenféle más extra amitől igazán menyasszonyos lesz a hatás.
2.  Mintha meztelen lennél

   Én személy szerint el sem tudom képzelni, hogy nude színű bikiniben flangáljak a parton, de a közvéleménykutatástok azt bizonyítják, hogy ez lesz az egyik legnépszerűbb szín idén. Úgy látszik a nők évről évre bátrabbak és egyre többször vállalnak be merész darabokat vagy árnyalatokat. 
Ennek a trendnek egyébként már olyan sztárok is behódoltak, mint Kim Kardashian.

3. Még több merészség

   Az egyrészesek továbbra is hódítanak majd, de ehhez a fazonhoz is társul némi pikantéria. A merészebbek választhatják a mélyen dekoltált változatokat is, hiszen idén nem létezik majd olyan a strandokon, hogy túl mély dekoltázs.

4. Egy kis asszimmetria

  Az utcai öltözékekben egyre többször feltűnnek a félvállas, asszimmetrikus fazonok. Nincs ez másként a fürdőruháknál sem. Egyrészeseknél és kétrészeseknél is ugyanúgy találkozhattok majd ilyen változatokkal.
5. Akár egy fehérnemű

   Ismét csak a csipke kerül elő, amely idén úgy látszik központi szerepet kapott a fürdőruha trendekben. Egy- vagy kétrészes fürdőruhákon, teljes egészében vagy rátétként megjelenve az a célja ebben az irányzatban, hogy becsapja a szemet és a fürdőruhát izgalmas módon fehérneműnek álcázza. 
Igazi szexis díváknak való trend!
6. Pánt, pánt, pánt

   Össze- vissza, szabályosan vagy asszimmetrikusan futó pántok amerre csak a szem ellát....

7. Halter felsők 

   A topokra emlékeztető halter felsők is megjelennek a bikiniknél, ami külön öröm a kisebb mellmérettel rendelkező lányoknak, hiszen ez a fajta felső különösen nekik előnyös. Nem beszélve arról, hogy nagyon nagyon kényelmes viselet. 
8. Magas derék

   Nekem még mindig nem a kedvencem, de a tavalyi év után idén is rendíthetetlenül tartja magát a magas derekú, pin-up hatású bikini alsó
9. Rojt mánia

   Azt hiszem ezt nem nagyon kell részleteznem. Elég csak kimenni az utcára és máris szembejön 516 rojtos táska. Ezek után egyértelmű, hogy a strand sem maradhat ki a hippi hangulatból. 
   Nektek melyik a kedvencetek?