2016. február 16., kedd

A Grammy legemlékezetesebb ruhái

   Reggel az első dolgom volt utána nézni, hogy milyen volt az idei Grammy díjátadó és hogy ki miben is jelent meg. Emlékezetes ruhákból idén sem volt hiány, bár volt aki rettentően túllőtt a célon.
Mai bejegyzésemben ezekből a ruhakölteményekből hoztam egy kis válogatást.


  Először is itt van Lady Gaga, akitől már megszokhattuk a polgárpukkasztást. Bár nekem most a ruhájával nincs olyan sok bajom, viszont az a cipő kicsit brutális.......   Selena Gomez Calvin Klein ruhája viszont egyszerűen tökkkkéletes! A fazon, az anyag... Ahhhh, álomruha!

   Öööööö..... Jacqueline Van Bierk szerintem eltévesztette az ajtót. Jelmezbálba indult, de véletlenül a Grammy-n kötött ki. Csak ez lehet a magyarázat arra, hogy egy sárkány és egy Pókasszony mutáns keverékének öltözött.   Hááát ez a ruha is egy talány.... Kicsit olyan Medveczky Ilonás nem? :)   Ciara is megmutatta gyönyörű alakját.   Adele gyönyörű Givenchy ruhája szerintem telitalálat. Jól áll az alkatához és kiemeli a csini derekát.   Na jó, ő Alessandra Ambrosio. Neki minden jól áll! <3     Imádom Taylor Swift ruháját! Különleges a színkombinációja, nem szokványos a fazonja és az a szoknya!     Ellie Goulding Stella McCartney kreációban jelent meg. Klasszikus, letisztult, királylányos, tökéletes...
   Na és itt van végre Lianne La Havas. Az ő ruhája nálam mindent vitt!
  És Nektek melyik volt a kedvencetek? Osszátok meg velem!


képek forrása: http://www.vogue.com/slideshow/13400771/grammy-awards-2016-fashion-red-carpet/#31