2016. február 29., hétfő

Ruhamustra: Oscar 2016

  A Grammy után, most tanulmányozzuk át az Oscar vörös szőnyegén felvonuló sztárok ruhakölteményeit!


   Először jöjjön Jennifer Lawrence tökéletesen megválasztott Dior ruhája. Mit nem adnék érte, ha ott lóghatna a gardróbomban....


   Bár minden magazin agyon dicséri Charlize Theron tűzpiros Dior ruháját, nekem valahogy nem lett a kedvencem. Magával a színnel és derékig a fazonnal sincs bajom, de az a dekoltázsrész szerintem agyoncsapja az egészet.
Viszont a frizura és a smink egyszerűen tökéletes!   Hááát igen Kate Winslet nagyon csúnyám mellényúlt ezzel a Ralph Lauren ruhával. A fazon még csak- csak elmegy, de ez a fényes anyag kb. a duplájára szélesíti szegény Kate-et.  Nocsak, nocsak. Még azt is megéltük, hogy Lady Gaga normálisan öltözzön fel egy díjátadóra? Igaz most sem igazán találta el az alakjához legjobban passzoló fazont, de legalább most nem húscafatokban vagy ijesztő boszinak öltözve jelent meg. Ez is valami....
   Nincsenek szavak, olyan gyönyörű Charlotte Riley ruhája...
   Cate Blanchett Armani Privé ruhában. A színe gyönyörű, de a díszítés nekem túl sok. A közvélemény viszont imádja.

   Jennifer Garner fekete Versace estélyiben.
   Számomra egyértelműen Brie Larson Gucci ruhája lett a legnagyobb kedvenc és nem csak azért, mert bolondulok ezért a színért.

   Heidi Klum Marchesa ruhája talán túlságosan is "vattacukros" lett.   És végül ne maradjon ki Alicia Vikander Louis Vuitton ruhája se, ami engem teljesen a Szépség és a Szörnyeteg híres, Belle által viselt sárga estélyijére emlékeztet.

 

  Én ezeket a ruhákat találtam említésre méltónak a tegnapi Oscarról, de aki még több képre kíváncsi az látogasson le a Vogue alábbi linkjére, ahol kedvére gyönyörködhet a többi sztár szettjében is:

http://www.vogue.com/slideshow/13407509/oscars-2016-fashion-red-carpet/

képek forrása: http://www.vogue.com/slideshow/13407509/oscars-2016-fashion-red-carpet/