2015. október 19., hétfő

Kedvenc frizurám

    Nagyon rég volt már frizura tipp, de ha az ember ennyi témában ír, mint én, akkor elkerülhetetlen, hogy egyik -másik téma néha háttérbe szorul. Főleg ha még közbeszól pár agyletompító pánikos nap is, amikor aztán szinte semmire nem vagyok alkalmas, nemhogy írásra vagy kreatívkodásra.
Ráadásul most még a torokfájás is közbeszólt. Így az elmúlt egy hét nem volt éppen a legjobb számomra. De most, hogy jobban vagyok próbálok visszatérni a napi rutinomhoz, írni, fotózni és videózni szeretnék, hogy bepótoljak minden lemaradást.

 Visszatérve a frizurára, ma az egyik kedvencemet hoztam el Nektek. Ezt a kis kontyféleséget gyakran csinálom meg magamnak olyan napokon, amikor nincs sok időm bíbelődni a frizurámmal vagy amikor a hajam egyszerűen nem áll sehogy sem.

Pár hullámcsat és egy hajgumi szükséges hozzá, meg némi hajlakk.


   Először készítünk egy sima lófarkat, magasan a fejtetőn, majd az összegumizásnál az utolsó húzásnál csak félig húzzuk át a hajunkat.
   Az alul kilógó hajvégeket szorosan a gumi köré tekerjük és hullámcsattal rögzítjük, majd hajlakkal fixáljuk.
 És már kész is!
Ez a frizura tulajdonképpen bármelyik évszakban megállja a helyét. Elkészíthetjük egy forró nyári napra a strandon, egy kellemes tavaszi sétára vagy egy esős, őszi napra egy meleg poncsóhoz.