Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Baba mélyhidratáló testápoló

    Egy Trnd- projekt keretében volt szerencsém kipróbálni a Baba zabkivonatos mélyhidratáló testápolót. Amikor értesítettek, hogy bekerültem a tesztelők közé nagyon örültem, mert alapból imádom a Baba termékeit. A szappanjuknak stabil helye van az arctisztítási rutinomban és a samponjuk is nagyon jó benyomást tett rám. Így eleve nagy elvárásokkal voltam az érkező új termék felé.
A csomagokat általában a Szerelmem szokta átvenni. Mindig a munkahelyére küldöm őket, mert én hol itthon vagyok, hol nem.  Mint a mesében :D. Így biztos, hogy átvételre kerül.
Amint megérkezett a csomag hívott is és aztán egyből rákérdezett, hogy mi is van benne, mert nagyon jó az illata. Ennyi nekem elég is volt ahhoz, hogy a testápoló átmenjen az illatteszten. Nem tudom, hogy ez minden férfira jellemző e vagy csak az én páromra, de ő nagyon válogatós az illatok terén. Nagyon kevésszer mondja azt hogy tetszik neki valamelyik aroma, legyen az parfüm, öblítő vagy kozmetikum. Szóval a Baba mélyhidratáló testápoló nálunk átment az első és legnehezebb teszten.


   Természetesen amint hazahozta a csomim én is rávetettem magam és még az nap este kipróbáltam. Hát az illata tényleg zseniális azt meg kell hagyni. :D
De persze a szaglászás mellett más szempontokat is figyeltem a használat során. Nekem például gyerekkorom óta rendszeres problémát jelent a száraz bőr, de csak bizonyos helyeken. Ilyen a boka melletti kis rész és a könyököm is. Újabban pedig a homlokom közepén is kialakult egy kisebb száraz terület, ami azért fura, mert az arcbőröm kifejezetten zsíros volt mindig is. Volt tehát mit megoldania a Baba testápolónak. Ezeken a területeken kívül pedig a teljes testemet is kentem vele, minden nap fürdés után, hiszen ez évek óta a napi testápolási rutinom része,

   Amit már az első használat után észrevettem, az az, hogy nagyon gyorsan beszívódik. Szinte csak rákentem a bőrömre és már öltözhettem is fel. Ez nagyon tetszett benne.
A másik ilyen észrevételem pedig az volt, hogy azonnal puhává varázsolta a bőröm, a fentiekben említett problémás területeket kivéve. De ezek rendbehozatalát nem is vártam egy alkalomtól.
   Az első benyomás és az első használat tehát nagyon jó volt és a Baba testápoló a későbbiekben sem okozott csalódást.  Rendszeres használat mellett a homlokomon lévő szárazságot 3-4 nap alatt,  a könyök és a lábfej területit pedig 7-8 nap elteltével sikerült teljesen megszüntetnie.
Így én teljesen elégedett vagyok a hatásával.
Egy negatívumot tudok csak felhozni, ami egy idő után igencsak megnehezíti a használatot. Az adagolónyílás ami szerintem borzasztóan kicsi. Így amikor a doboz már csak félig van kínszenvedés kinyerni belőle a testápolót. Főleg akkor amikor már sikerült egy- két testrészt bekenni és a krémtől csúszós a kezem. Ilyenkor próbáltam a dobozt izomból nyomni, rázogatni, közben folyamatosan esett ki a kezemből.... Kívülről nézve biztos nagyon vicces lehet, de belülről egy rémálom.
Ezt a kis bakit leszámítva, amit reméljük valahogy orvosolnak a jövőben, engem nagyon meggyőzött a Baba mélyhidratáló testápoló. Illatos, hatékony és az ára is nagyon kedvező (ajánlott fogyasztói ár: 899 ft) nagy, 400 ml-es kiszereléséhez képest.
Én tízes skálán 9-re értékelem.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü