2015. augusztus 26., szerda

Új őrület: világítós körmök

    4 évnyi balatonlellei nyár után, úgy gondolom, hogy már rutinos nyaralónak számítok ebben a csodás városban. Pontosan tudom, hogy hol szolgálják fel a legjobb koktélokat, hol a legfinomabb a déli menü, hol van a legjobb fagyi és hogy melyik árusoknál lehet beszerezni a legjobb nyári csecsebecséket.

    Hétvégente sokkal nagyobb a kipakolás a sétányon, mint hétköznap, így érdemes akkorra időzíteni a nagyobb shopping túrákat. Ilyenkor pakol ki a kedvenc árusom is, akinél szebbnél szebb körömlakkokat, szájfényeket és palettákat vásárolhatunk. Innen mindig viszek haza valami tuti kis szuvenírt.

   Idén egy Rose Nails neonrózsaszín körömlakkot szemeltem ki magamnak. Ezek az UV színek baromi jól mutatnak egy csoki barnára sült kézen vagy lábon, ezért egyértelmű volt, hogy ezt választom a több napos napozás után.

   Még aznap fel is kentem és büszkén villogtam vele az esti forgatagban. Nagyon tetszett a színe és használni is nagyon könnyű volt. Gyorsan megszáradt és nem csíkozódott.

   A nagy borozgatások után fáradtan dőltem az ágyba és azonnal elnyomott az álom. Aztán hajnalban, korom sötétben a mosdó felé tartva halálra rémített a rózsaszín fura fény ami elkezdett követni. Komolyan nagyon megijedtem, hogy mi a fene ez. Aztán látom, hogy a körmeim világítanak. Hát így tudtam meg, hogy a Rose Nails Neon felirattal ellátott körömlakk világít a sötétben.
Azóta persze még jobban imádom, sőt még az unokahúgom is rendszeresen használja, aztán egész nap a takaró alatt kuporog, hogy lássa, milyen szépen világítanak a körmei.

  A Rose Nails mellett számos nagyobb márka pl. a China Glaze is piacra dobott már foszforeszkálós lakkot, szóval a választék egyre jobban bővül belőle.

 Nekem nagyon , nagyon bejönnek. És Nektek?