Ugrás a fő tartalomra

Új őrület: világítós körmök

    4 évnyi balatonlellei nyár után, úgy gondolom, hogy már rutinos nyaralónak számítok ebben a csodás városban. Pontosan tudom, hogy hol szolgálják fel a legjobb koktélokat, hol a legfinomabb a déli menü, hol van a legjobb fagyi és hogy melyik árusoknál lehet beszerezni a legjobb nyári csecsebecséket.

    Hétvégente sokkal nagyobb a kipakolás a sétányon, mint hétköznap, így érdemes akkorra időzíteni a nagyobb shopping túrákat. Ilyenkor pakol ki a kedvenc árusom is, akinél szebbnél szebb körömlakkokat, szájfényeket és palettákat vásárolhatunk. Innen mindig viszek haza valami tuti kis szuvenírt.

   Idén egy Rose Nails neonrózsaszín körömlakkot szemeltem ki magamnak. Ezek az UV színek baromi jól mutatnak egy csoki barnára sült kézen vagy lábon, ezért egyértelmű volt, hogy ezt választom a több napos napozás után.

   Még aznap fel is kentem és büszkén villogtam vele az esti forgatagban. Nagyon tetszett a színe és használni is nagyon könnyű volt. Gyorsan megszáradt és nem csíkozódott.

   A nagy borozgatások után fáradtan dőltem az ágyba és azonnal elnyomott az álom. Aztán hajnalban, korom sötétben a mosdó felé tartva halálra rémített a rózsaszín fura fény ami elkezdett követni. Komolyan nagyon megijedtem, hogy mi a fene ez. Aztán látom, hogy a körmeim világítanak. Hát így tudtam meg, hogy a Rose Nails Neon felirattal ellátott körömlakk világít a sötétben.
Azóta persze még jobban imádom, sőt még az unokahúgom is rendszeresen használja, aztán egész nap a takaró alatt kuporog, hogy lássa, milyen szépen világítanak a körmei.

  A Rose Nails mellett számos nagyobb márka pl. a China Glaze is piacra dobott már foszforeszkálós lakkot, szóval a választék egyre jobban bővül belőle.

 Nekem nagyon , nagyon bejönnek. És Nektek?
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e