2015. augusztus 28., péntek

TESZT: Yamuna levendulás fürdőbomba

   Már régóta halogatom a tesztes cikkek megírását, ezért utólag is elnézést kérek, de valahogy semmi hangulatom nem volt most ezekhez. Rengeteg dolog kavarog mostanában a fejemben, ami befelé fordulásra ösztönöz. Erről hamarosan írok is Nektek egy bensőségesebb hangvételű bejegyzést, amiben minden bennem kavargó érzésről mesélek majd.
De addig is jöjjön egy könnyedebb téma a Yamuna levendulás fürdőbombájával. Mint korábban említettem már, jó pár hónapja vettem a terméket egy Auchan akció keretében 399 Ft-os álomáron.
Mivel már régóta vágytam valamilyen Yamuna termékre, azonnal le is csaptam rá.

  Ránézésre meg lehetett mondani, hogy ez az adag legalább 3 fürdésre elég, ezért úgy gondolom, jó vásárt csináltam vele.


  Hazaérve gyorsan engedtem is a vizet, közben pedig feldaraboltam a golyócskát, hiszen minden egyes szerzeményből - havi egyszeri látogatásom alkalmával - viszek az Anyukának is.


   Az arra a napra kiporciózott darabomat pedig már dobtam is a kádba, ami vízhez érve olyan intenzíven  pezsgett fel, mint egy kalcium pezsgőtabletta. Egyik hasonló terméket sem láttam még ilyen erőteljesen reagálni a nedvességre. A legtöbb csak szépen csendben oldódik a kád alján.


  Pezsgés közben  felszínre kerültek a fürdőbombában rejlő igazi, szárított  levendulavirág darabok is. Ezek számomra még élvezetesebbé tették a fürdést.
A testem és a lelkem is csodás élményt kapott tőle. Az illata hosszan tartó és intenzív volt, de éppen csak annyira, hogy az még kellemes maradjon. Tökéletesen le tudtam lazulni az aromájától, így szinte új emberként léptem ki a fürdőszobából.


  Összességében nagyon jónak találtam a Yamuna levendulás fürdőbombáját. Semmi hibát nem találtan benne és biztos, hogy máskor is ezt fogom választani, ha teljes ellazulásra vágyom egy nehéz nap után.