Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Yamuna levendulás fürdőbomba

   Már régóta halogatom a tesztes cikkek megírását, ezért utólag is elnézést kérek, de valahogy semmi hangulatom nem volt most ezekhez. Rengeteg dolog kavarog mostanában a fejemben, ami befelé fordulásra ösztönöz. Erről hamarosan írok is Nektek egy bensőségesebb hangvételű bejegyzést, amiben minden bennem kavargó érzésről mesélek majd.
De addig is jöjjön egy könnyedebb téma a Yamuna levendulás fürdőbombájával. Mint korábban említettem már, jó pár hónapja vettem a terméket egy Auchan akció keretében 399 Ft-os álomáron.
Mivel már régóta vágytam valamilyen Yamuna termékre, azonnal le is csaptam rá.

  Ránézésre meg lehetett mondani, hogy ez az adag legalább 3 fürdésre elég, ezért úgy gondolom, jó vásárt csináltam vele.


  Hazaérve gyorsan engedtem is a vizet, közben pedig feldaraboltam a golyócskát, hiszen minden egyes szerzeményből - havi egyszeri látogatásom alkalmával - viszek az Anyukának is.


   Az arra a napra kiporciózott darabomat pedig már dobtam is a kádba, ami vízhez érve olyan intenzíven  pezsgett fel, mint egy kalcium pezsgőtabletta. Egyik hasonló terméket sem láttam még ilyen erőteljesen reagálni a nedvességre. A legtöbb csak szépen csendben oldódik a kád alján.


  Pezsgés közben  felszínre kerültek a fürdőbombában rejlő igazi, szárított  levendulavirág darabok is. Ezek számomra még élvezetesebbé tették a fürdést.
A testem és a lelkem is csodás élményt kapott tőle. Az illata hosszan tartó és intenzív volt, de éppen csak annyira, hogy az még kellemes maradjon. Tökéletesen le tudtam lazulni az aromájától, így szinte új emberként léptem ki a fürdőszobából.


  Összességében nagyon jónak találtam a Yamuna levendulás fürdőbombáját. Semmi hibát nem találtan benne és biztos, hogy máskor is ezt fogom választani, ha teljes ellazulásra vágyom egy nehéz nap után.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e