Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Yamuna levendulás fürdőbomba

   Már régóta halogatom a tesztes cikkek megírását, ezért utólag is elnézést kérek, de valahogy semmi hangulatom nem volt most ezekhez. Rengeteg dolog kavarog mostanában a fejemben, ami befelé fordulásra ösztönöz. Erről hamarosan írok is Nektek egy bensőségesebb hangvételű bejegyzést, amiben minden bennem kavargó érzésről mesélek majd.
De addig is jöjjön egy könnyedebb téma a Yamuna levendulás fürdőbombájával. Mint korábban említettem már, jó pár hónapja vettem a terméket egy Auchan akció keretében 399 Ft-os álomáron.
Mivel már régóta vágytam valamilyen Yamuna termékre, azonnal le is csaptam rá.

  Ránézésre meg lehetett mondani, hogy ez az adag legalább 3 fürdésre elég, ezért úgy gondolom, jó vásárt csináltam vele.


  Hazaérve gyorsan engedtem is a vizet, közben pedig feldaraboltam a golyócskát, hiszen minden egyes szerzeményből - havi egyszeri látogatásom alkalmával - viszek az Anyukának is.


   Az arra a napra kiporciózott darabomat pedig már dobtam is a kádba, ami vízhez érve olyan intenzíven  pezsgett fel, mint egy kalcium pezsgőtabletta. Egyik hasonló terméket sem láttam még ilyen erőteljesen reagálni a nedvességre. A legtöbb csak szépen csendben oldódik a kád alján.


  Pezsgés közben  felszínre kerültek a fürdőbombában rejlő igazi, szárított  levendulavirág darabok is. Ezek számomra még élvezetesebbé tették a fürdést.
A testem és a lelkem is csodás élményt kapott tőle. Az illata hosszan tartó és intenzív volt, de éppen csak annyira, hogy az még kellemes maradjon. Tökéletesen le tudtam lazulni az aromájától, így szinte új emberként léptem ki a fürdőszobából.


  Összességében nagyon jónak találtam a Yamuna levendulás fürdőbombáját. Semmi hibát nem találtan benne és biztos, hogy máskor is ezt fogom választani, ha teljes ellazulásra vágyom egy nehéz nap után.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,