2020. február 28., péntek

2020-as trendelőrejelzés

     2020-ra sok mindent mondtak már az asztrológusok: jó lesz, nagyon rossz lesz, sorsfordító év mindenki számára, új lehetőségeket nyit meg....
Biztosan nem tudhatjuk melyik jóslat jön be, azt viszont már most tudjuk, hogy trendek terén egy nagyon gazdag és izgalmas év előtt állunk.
Nézzük meg mik lesznek közülük a legmeghatározóbbak!


  • 1. Pöttyök mindenhol!

   Az utóbbi években szinte ki sem megy a divatból a pötty. Folyamatosan jelen van. Idén sem lesz ez másként, a korábbiaktól eltérően viszont többféle változatát is viselhetjük egyszerre. Nagy pöttyök felülre, kicsik pedig alulra vagy éppen fordítva, attól függően, hogy melyik részünket szeretnénk jobban kiemelni. 
Fontos szabály, amit jó ha tudsz: a nagy pöttyök erősítenek, míg a kicsik slankítanak. Ezt mindig tartsd szem előtt, ha ezt a mintát választod!

  • 2. Szexi, színes műbőr

Itt a hangsúly a színesen van, hiszen a műbőr is folyamatosan divatban van, de általában csak fekete és barna színben került fel a boltok polcaira. Most viszont jöhet minden szín belőle: pink, piros, kék, sárga....

  • 3. Virágozz ki!

A tavaszias virágminták fehér alappal nagyon jól mutatnak egy romantikus szettben, mert ártatlanságot és kislányos bájt kölcsönöznek. De ha a fehér alapot kicseréljük egy feketére, akkor máris változik a helyzet. A kislányosból dögös lesz, az ártatlanból pedig vad, latinos díva. 
Ez a fekete alapos latinos dögösség lesz az egyik legnagyobb trend a tavaszi- nyári szezonban.
Én már be is szereztem egy spagettipántos felsőt ezzel a mintával.

  • 4. Viktoriánus ujj

Az egyik kedvenc idei trendem a viktoriánus ujjú felső. Annyira nőies, csinos ás kifinomult... Ahhh csak nézzetek rá. Hát nem elragadó?

  • 5.  Szögletes orrú szandál

A 2000-es évek nagy slágere, mely akkoriban minden valamire való nő gardróbjában megtalálható volt idèn ismét a figyelem középpontjába kerül.
Elsőre talán kicsit furának tűnhet a szögletes orra, de ha felpróbálod egyből beleszeretsz a formabontó stílusába. 
Az Reserved-ben már láttam belőle pár elegáns, sok pántos darabot.


  • 6. Mutasd a fuxod!

Tutira megvannak még a pár évvel ezelőtti hullámban vásárolt vaskos aranyszínű nyakláncaid. Jó hír, hogy ezeket idén újra felveheted. Sőt, akár vastagabakkal  is bővítheted a repertoárod, hiszen most a minél nagyobb, annal jobb elv érvényesül. 

  • 7. Neon láz újratöltve

Abban is biztos vagyok, hogy mindenkinek lapul pár neon színű ruci a gardróbjában, mert bár elvileg egy ideje nem divat, de nyáron annyira jó ráerősíteni a napbarnította színünkre ezekkel a vakító színű ruhákkal! Nem csoda, ha mindenkit örömmel tölt el, hogy visszatérnek a divatba. Választhatod bármelyik neon színt, de ha igazán trendi akarsz lenni, akkor a zöld mellett teszed le a voksod.
Sportruhán, felsőn, bodyn, cipőn... mindenen jól mutat!

  • 8. Letisztult földszínek

Azoknak akik a visszafogottságot kedvelik a letisztult földszínekre érdemes koncentrálniuk idén. A bézs, a barna, az okker és társaik elengánsak, minden korosztálynak jól állnak és jól passzolnak a legtöbb színhez.

  • 9. Egy kis elegancia

  Csak az irodában viselsz blézert? Nagy hiba! 
Pedig feldobhatsz vele bármilyen egyszerű, hétköznapi szettet, például egy farmer - póló kombót. Ne csak a decens irodai verzióra gondolj! Választhatsz karcsúsított vagy lezser szabásút, flittereset, strasszosat, fodrost, rátétest, puffos ujjút, extrém színűt....

  • 10.  Csíkoska

A hosszanti csíkozás nyújtja az alakot és optikailag, mivel függőleges mozgásra készteti a  szemet, vékonyító hatása van. Az alacsony lányok nagy barátja, mert magasabbnak tűnünk tőle, főleg ha nem csak alsót vagy felsőt, hanem komplett szettet vagy overallt választunk ezzel a mintával. 
Szóval ez a fajta csíkozás szerethető, nagyon alakbarát és eszméletlenül jól néz ki.

Nektek melyik a kedvencetek?