Ugrás a fő tartalomra

2020-as trendelőrejelzés

     2020-ra sok mindent mondtak már az asztrológusok: jó lesz, nagyon rossz lesz, sorsfordító év mindenki számára, új lehetőségeket nyit meg....
Biztosan nem tudhatjuk melyik jóslat jön be, azt viszont már most tudjuk, hogy trendek terén egy nagyon gazdag és izgalmas év előtt állunk.
Nézzük meg mik lesznek közülük a legmeghatározóbbak!


  • 1. Pöttyök mindenhol!

   Az utóbbi években szinte ki sem megy a divatból a pötty. Folyamatosan jelen van. Idén sem lesz ez másként, a korábbiaktól eltérően viszont többféle változatát is viselhetjük egyszerre. Nagy pöttyök felülre, kicsik pedig alulra vagy éppen fordítva, attól függően, hogy melyik részünket szeretnénk jobban kiemelni. 
Fontos szabály, amit jó ha tudsz: a nagy pöttyök erősítenek, míg a kicsik slankítanak. Ezt mindig tartsd szem előtt, ha ezt a mintát választod!

  • 2. Szexi, színes műbőr

Itt a hangsúly a színesen van, hiszen a műbőr is folyamatosan divatban van, de általában csak fekete és barna színben került fel a boltok polcaira. Most viszont jöhet minden szín belőle: pink, piros, kék, sárga....

  • 3. Virágozz ki!

A tavaszias virágminták fehér alappal nagyon jól mutatnak egy romantikus szettben, mert ártatlanságot és kislányos bájt kölcsönöznek. De ha a fehér alapot kicseréljük egy feketére, akkor máris változik a helyzet. A kislányosból dögös lesz, az ártatlanból pedig vad, latinos díva. 
Ez a fekete alapos latinos dögösség lesz az egyik legnagyobb trend a tavaszi- nyári szezonban.
Én már be is szereztem egy spagettipántos felsőt ezzel a mintával.

  • 4. Viktoriánus ujj

Az egyik kedvenc idei trendem a viktoriánus ujjú felső. Annyira nőies, csinos ás kifinomult... Ahhh csak nézzetek rá. Hát nem elragadó?

  • 5.  Szögletes orrú szandál

A 2000-es évek nagy slágere, mely akkoriban minden valamire való nő gardróbjában megtalálható volt idèn ismét a figyelem középpontjába kerül.
Elsőre talán kicsit furának tűnhet a szögletes orra, de ha felpróbálod egyből beleszeretsz a formabontó stílusába. 
Az Reserved-ben már láttam belőle pár elegáns, sok pántos darabot.


  • 6. Mutasd a fuxod!

Tutira megvannak még a pár évvel ezelőtti hullámban vásárolt vaskos aranyszínű nyakláncaid. Jó hír, hogy ezeket idén újra felveheted. Sőt, akár vastagabakkal  is bővítheted a repertoárod, hiszen most a minél nagyobb, annal jobb elv érvényesül. 

  • 7. Neon láz újratöltve

Abban is biztos vagyok, hogy mindenkinek lapul pár neon színű ruci a gardróbjában, mert bár elvileg egy ideje nem divat, de nyáron annyira jó ráerősíteni a napbarnította színünkre ezekkel a vakító színű ruhákkal! Nem csoda, ha mindenkit örömmel tölt el, hogy visszatérnek a divatba. Választhatod bármelyik neon színt, de ha igazán trendi akarsz lenni, akkor a zöld mellett teszed le a voksod.
Sportruhán, felsőn, bodyn, cipőn... mindenen jól mutat!

  • 8. Letisztult földszínek

Azoknak akik a visszafogottságot kedvelik a letisztult földszínekre érdemes koncentrálniuk idén. A bézs, a barna, az okker és társaik elengánsak, minden korosztálynak jól állnak és jól passzolnak a legtöbb színhez.

  • 9. Egy kis elegancia

  Csak az irodában viselsz blézert? Nagy hiba! 
Pedig feldobhatsz vele bármilyen egyszerű, hétköznapi szettet, például egy farmer - póló kombót. Ne csak a decens irodai verzióra gondolj! Választhatsz karcsúsított vagy lezser szabásút, flittereset, strasszosat, fodrost, rátétest, puffos ujjút, extrém színűt....

  • 10.  Csíkoska

A hosszanti csíkozás nyújtja az alakot és optikailag, mivel függőleges mozgásra készteti a  szemet, vékonyító hatása van. Az alacsony lányok nagy barátja, mert magasabbnak tűnünk tőle, főleg ha nem csak alsót vagy felsőt, hanem komplett szettet vagy overallt választunk ezzel a mintával. 
Szóval ez a fajta csíkozás szerethető, nagyon alakbarát és eszméletlenül jól néz ki.

Nektek melyik a kedvencetek?



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,