2020. február 7., péntek

4 szívhez szóló Valentin napi DIY ajándék

   Valentin nap. Van aki nagyon romi szivecskés, rózsaszín ködös, gyertyafényes vacsiként látja, van aki  azt szeretné ha eltűnne ez az ünnep a föld színéről, van aki pedig ajándékoz ugyan, de csak valami apróságot.
Mai bejegyzésemben ez utóbbi csoporthoz szólnék. 

Én magam is úgy gondolom, hogy az 50 tonna szívecskés lufi nyakonöntve pezsgővel és szirupos romantikával egy kicsit túlzás, ezt szerintem inkább az évfordulókra tartogassuk., de az apró figyelmesség mindenképpen jár ilyenkor életünk szerelmének. Csoki és virág helyett azonban idén adhatnánk valami kreatívabbat is. Valami olyasmit, amit emlékezteti a másikat arra, hogy figyelünk rá, tudjuk mit szeret és nem felejtettük el közös életünk nagy pillanatait sem.
Nézzünk 5 ilyen aranyos és könnyen elkészíthető ajándékot.


  • 1. Fotóalbum

Elsőre talán kicsit snassznak hangzik, de a telefonon és laptopon tárolt képek világában igazi felüdülésnek számítanak a kézzel fogható képek. Rendezd őket cuki albumba és írd mellé a sztorijukat is vagy egy - két szellemes megjegyzést.
A fotókat könnyen kinyomtathatod a telefonodról a legközelebbi Rossmann, DM vagy Media Markt üzletekben, nagyjából 30-40 ft körüli áron.

  • 2. Egyedi telefontok

A saját fotóval díszített párnák és bögrék ideje lejárt. Helyette megérkeztek a saját fotóval ellátott telefontokok, amik szerintem sokkal kevésbé giccsesek, mint az előbb említett párnák és bögrék.
Rengeteg cég foglalkozik már ilyen egyedi ajándétárgyakkal, így neked csak az a dolgod, hogy leülj a gép elé és megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. A többi már gyerekjáték.


  • 3. Mozidoboz


Ha a párod óriási filmrajongó, akkor készíts neki mozidoboz! Fogj egy közepes méretű dobozt, dekoráld és töltsd meg. Kerüljön bele egy kedvenc filmje és hozzá sok-sok mozis nasi. Popcorn, nachos, gumicukor...

kép forrása: https://hu.pinterest.com/


  • 4. Kulcs a szívemhez

Nekem ez az ötlet a kedvencem. Egyszerű és nagyon romantikus. Szerezz be egy gyönyörű nagyobb méretű kulcsot (barkácsboltokban vagy antikkal foglalkozó üzletekben biztosan találsz) kösd át egy masnival és kész is az ajándék, ami mindig emlékezteti majd szíved választottját arra, hogy mennyire sokat jelent neked, hiszen a szíved az ő kezében van. Rajta múlik, hogy összetöri vagy megbecsüli és vigyáz rá. Ez bizony nagy felelősség...