Ugrás a fő tartalomra

Júniusi újdonságok

   Helló június, helló újdonságok!
A nyár első hónapjára különleges és frissítő debütáló termékekkel készültem nektek.
  • 1. Lush sminkecset kollekció


Tudtátok, hogy a nagy cégek által kínált ecsetek előállításuk során nem találkoznak élő emberrel, hanem teljes egészében gépek rakják össze őket?
Ez számomra igazán meglepő információ volt....
Természetesen a Lush most debütáló ecsetei - melyekre azóta várunk, hogy a márka előállt a első sminktermékeivel - ebben is mások. Emberi kéz állítja őket elő és vegán anyagból készülnek.
A kollekció elkészülését gondos kutatómunka és kísérletezés előzte meg, hogy megtalálják a lehető legjobb alapanyagokat, melyek környezet barátak és biztosítják, hogy jövőbeni tulajdonosuk hosszú ideig használhassa őket.

A kollekció darabjait az alábbi linken találjátok:

https://hu.lush.com/products/vegan-sminkecsetek  • 2. Barnangen Berry Boost termékcsalád


A Barnangen nyárra egy igazán frissítő, gyümölcsös termékcsaládot vezet be. A Berry Boost habfürdő és tusfürdő fekete áfonyát és hidratáló szérumot tartalmaz, melyeknek köszönhetően bőrünk feléled és energiával töltődik fel.  Lelkünk pedig megnyugszik és felüdül a kellemes gyümölcsös illattól.

A bővebb leírást itt találtok róluk:
http://www.barnangen.hu/hu/nordic-rituals-termekcsalad/bery-boost-tusfurdo-es-habfurdo.html

  • 3. Lush Wasabi Shan Kui sampon


Wasabis sampon? Ezt nevezem én igazi felfrissülésnek! 
Ám ez a termék nem csak frissít, hanem a hajnövesztésben is segít. A samponban található stimuláló wasabi ugyanis beindítja a hajhagymákat és serkenti a hajszálak növekedését. E mellett tartalmaz még, többek között, friss tormát, koffeinport és mentolkristályokat, melyek melengető érzésben részesítik a fejbőrt. 
Ha nagy hajnövesztő projektben vagy érdemes kipróbálnod és gyorsnak lenned, mert csak online és korlátozott ideig rendelhető!

Bővebb infó:  • 4. Zöld KITKAT


A rózsaszín után megérkezett a különleges zöld KITKAT is, mely Ruby kakaóbabbal, bársonyos fehér csokoládéval és valódi Matcha zöld tea porral készül.
Jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan igyekeznek odafigyelni erre, hogy ez a kis nasi sem mesterséges színezéket, sem mesterséges aromát nem tartalmaz. E miatt mindenképpen jár a plusz pont!
Tudomásom szerint, már minden nagyobb áruházláncban elérhető.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü