2019. június 5., szerda

Júniusi újdonságok

   Helló június, helló újdonságok!
A nyár első hónapjára különleges és frissítő debütáló termékekkel készültem nektek.
  • 1. Lush sminkecset kollekció


Tudtátok, hogy a nagy cégek által kínált ecsetek előállításuk során nem találkoznak élő emberrel, hanem teljes egészében gépek rakják össze őket?
Ez számomra igazán meglepő információ volt....
Természetesen a Lush most debütáló ecsetei - melyekre azóta várunk, hogy a márka előállt a első sminktermékeivel - ebben is mások. Emberi kéz állítja őket elő és vegán anyagból készülnek.
A kollekció elkészülését gondos kutatómunka és kísérletezés előzte meg, hogy megtalálják a lehető legjobb alapanyagokat, melyek környezet barátak és biztosítják, hogy jövőbeni tulajdonosuk hosszú ideig használhassa őket.

A kollekció darabjait az alábbi linken találjátok:

https://hu.lush.com/products/vegan-sminkecsetek  • 2. Barnangen Berry Boost termékcsalád


A Barnangen nyárra egy igazán frissítő, gyümölcsös termékcsaládot vezet be. A Berry Boost habfürdő és tusfürdő fekete áfonyát és hidratáló szérumot tartalmaz, melyeknek köszönhetően bőrünk feléled és energiával töltődik fel.  Lelkünk pedig megnyugszik és felüdül a kellemes gyümölcsös illattól.

A bővebb leírást itt találtok róluk:
http://www.barnangen.hu/hu/nordic-rituals-termekcsalad/bery-boost-tusfurdo-es-habfurdo.html

  • 3. Lush Wasabi Shan Kui sampon


Wasabis sampon? Ezt nevezem én igazi felfrissülésnek! 
Ám ez a termék nem csak frissít, hanem a hajnövesztésben is segít. A samponban található stimuláló wasabi ugyanis beindítja a hajhagymákat és serkenti a hajszálak növekedését. E mellett tartalmaz még, többek között, friss tormát, koffeinport és mentolkristályokat, melyek melengető érzésben részesítik a fejbőrt. 
Ha nagy hajnövesztő projektben vagy érdemes kipróbálnod és gyorsnak lenned, mert csak online és korlátozott ideig rendelhető!

Bővebb infó:  • 4. Zöld KITKAT


A rózsaszín után megérkezett a különleges zöld KITKAT is, mely Ruby kakaóbabbal, bársonyos fehér csokoládéval és valódi Matcha zöld tea porral készül.
Jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan igyekeznek odafigyelni erre, hogy ez a kis nasi sem mesterséges színezéket, sem mesterséges aromát nem tartalmaz. E miatt mindenképpen jár a plusz pont!
Tudomásom szerint, már minden nagyobb áruházláncban elérhető.