2019. április 29., hétfő

5 érv a fonás mellett

   Elképesztő, hogy mennyiféle frizurát lehet elkészíteni egy adott hosszúságú hajból. Erre jó példa Sarah Angius, aki legalább 1000 frizura elkészítését mutatta már be a saját haján.
Alkalmi kontyok, sportos lófarkak, laza hullámok. Mindegyik szuper a maga nemében, ám mindegyiknek megvan a maga gyenge pontja Az egyiket összekócolja a szél, a másiknak nem tesz jót a nedvesség vagy az intenzívebb mozgás. Ám van egy amelynek ezek a kihívások meg se kottyannak, sőt ha elég erősen van elkészítve még az alvást is bírja. Ez a csodás frizura pedig nem más. mint a parketta- vagy francia fonás. Ki hogy ismeri.
  Egy ilyen fonás egy vagy 2 copfban elkészítve 3 vagy akár 8 napig is simán helytáll.
Nézzük meg mi az a 6 érv ami miatt érdemes ezt választanod, ha egy mozgalmas hét vagy egy izgi nyaralás előtt állsz.
  • 1. Nem kell féltened


Munka után még beugrasz edzeni? Semmi gond! A fonásod tutira bírni fogja! Nem kell attól félned, hogy szétesik vagy hogy csapzott leszel az edzőtermi izzadástól, mert a frizurád mindent, de tényleg mindent kibír.
  • 2. Bírja a nedvességet


Bár erre a pontra már utaltam az előzőben, de azért hozzátenném azt is, hogy az izzadás mellett minden más nedves helyzettel is megbirkózik, legyen az úszás, eső vagy pár kör egy izzasztó szaunában.
  • 3. És a frizurám még mindig tart


Az eső mellett a a másik nagy frizuragyilkos elemet, a szelet is állja és a szájfényt is védi. Gondolom te  is ismered azt az érzést, amikor kilépsz az ajtón az óriási szélbe és azzal a lendülettel az összes hajad a szájfényedbe ragadva végzi... Tipikus
De a fonás megvéd ettől a kis bakitól plusz nem kell attól sem félned, hogy egy torzonborz őrültként érsz be a munkahelyedre.


  •  4. Nem baj, ha nem a legfrissebb


Bármennyire is szeretnénk tökéletesnek látszani, valljuk be vannak olyan napok amikor elblicceljük a hajmosást és reggel nem épp a legfrissebb a frizuránk. Ilyenkor a legjobb trükk egy kis száraz sampon és egy menő fonás. Utána már az ég világon senki sem fogja megmondani, hogy előző este lusti voltál hajat mosni.

  •  5. Fashion faktor


Az előzőekben felsorolt pozitív tulajdonságok mellett azért azt se felejtsük el, hogy a fonás nem csak praktikus de őrülten szexi és nagyon divatos is. Szinte nincs is olyan fashionista, influencer vagy ismert személyiség akinek ne lenne legalább egy fonatos képe.
  •  6. A legjobb party frizura alap


Egész nap befonva volt a hajad és este buliba készülsz?
Csak engedd ki a hajad, nagyon picit fésüld át, permetezz rá egy kis hajlakkot és máris kész a szuper dögös party frizura.
Ti milyen érveket tudtok még felsorolni a fonás mellett?