Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Naja Forest Reishi gomba kivonat

   Nem mondom, hogy akárcsak a mesékben, léteznek csodaszerek, amik minden ember minden gondját megoldják, De azt állíthatom, hogy a Naja Forest Reishi gomba kivonata már erősen súrolja ezt a határt. Én legalábbis így érzem, mert nagyon sokat köszönhetek neki. Gyakorlatilag visszaadta az életem. Azt az életet, azt az önbizalmat és azt az energiát ami a pánikbetegség előtt az enyém volt és én ezért végtelenül hálás vagyok.




Még decemberben jutott el hozzám ez a termék, azóta pedig már 2 üveggel elfogyasztottam belőle és hamarosan kezdem a harmadikat. De mielőtt belekezdenék az élménybeszámolóba jöjjön egy kis okosság a Reishi gombáról.

A Ganoderma lucidum, másnéven pecsétviaszgomba vagy Reishi az egyik legismertebb gyógygomba, amit a hagyományos kínai orvoslás is nagyon hosszú idő óta használ, rengeteg betegség gyógyítására, hiszen számos kedvező hatása van a szervezetre. Többek között erős baktériumölő, csökkenti a vérnyomást, ruganyossá teszi az érfalakat, javítja a szervezet oxigénellátását, szabályozza a vércukor szintet, erősíti a szervezet öngyógyító képességét és képes még a lelket is harmonizálni.




Maga a leírás tényleg nagyon hangzatos és sok jót ígér, de én személy szerint nem fűztem hozzá óriás reményeket. Nagyon sok márka nagyon sok termékét kipróbáltam már, de pánikbetegség után maradt fejtompaságot, összeszedetlenséget, általános energiahiányt és a néha fellépő mély depressziós hangulatot semmi sem tudta megszüntetni vagy legalább valamennyire javítani. Ettől függetlenül szívesen próbáltam ki, hisz mindig ott lóg a levegőben a "Talán ez majd segíteni fog" gondolat.

   A kivonatot naponta 1x étkezés előtt fél órával kell bevenni. A hozzá küldött adagolókanállal könnyen ki is lehet mérni az ajánlott 5 ml-t.
Elsőre az íze nem valami kellemes, én mindig valamilyen folyadékba keverve vettem be, a legjobban bevált a baracklé volt, amivel valamennyire iható lett. Aztán úgy megszoktam az ízét, hogy a második üveget már csak úgy natúrban az adagolókanálból hörpintettem fel.






  Az első pár napban nem éreztem még szinte semmit tőle. Aztán nagyjából az ötödik napon rám tört egy nagyon fura érzés. Röpke egy percig tartott csak, de azt éreztem, hogy itt vagyok, teljesen benne vagyok abban amit csinálok, érzem minden érzékszervemmel. Tudom, hogy ez így leírva elég fura, de aki küzdött már hasonlóval vagy volt valaha depressziós az tudja, hogy miről beszélek.
A hatodik, hetedik és nyolcadik napon is előjött ez az érzés, de mindig csak naponta 1 percre. A tizedik nap után viszont már többször is éreztem. Akkor kezdtem el sejteni, hogy valami tényleg nagyon jó dologra bukkantam. Ezek után szinte lavinaként törtek rám az újabb és újabb érzések, változások.
Éreztem, hogy több energiám van az edzéshez és gyorsabban is tudom növelni a tornával töltött percek számát, mint azelőtt. Később amikor végeztem egy kiadós aerobikkal vagy futással éreztem, hogy brutális módon bizsereg a fejtetőm és az ujjaim. Olyan volt, mintha egy nagyon hosszú és nagyon mély téli álomból kezdene ébredezni a testem.
Aztán, miközben ezeket a napi érzéseket elemeztem szinte észrevétlenül elkezdett javulni a kedélyállapotom. Mire a második üveget elkezdtem már voltak olyan napjaim amikor bizakodó, pozitív és elképesztően boldog voltam. A második üveg felénél pedig az önbizalmam is kezdett helyreállni. Ma már meglátom a tükörben a szépet is magamon, nem csak azt a pár zavaró plusz kilót vagy azt, hogy csúnya a hajam vagy bármilyen más borzasztó dolgot amit az agyam képes volt ezelőtt bemagyarázni nekem. Apropó plusz kilók! Érdekes tapasztalatként éltem meg azt is, hogy bár ugyanannyit és ugyanazt ettem és pontosan ugyanannyit tornáztam, mint korábban, a felkúszott fölösleges kilók mégis egyre könnyebben mentek le rólam. Ezt én egyértelműen annak tudtom be, hogy a Reishi szépen lassan harmóniát teremt a szervezetemben és a lelkemben, aminek nyomán minden szépen a helyére kerül.



   Tudom, hogy ez így talán most egy kicsit sok információ és esküszöm nektek, hogy egy sokkal szebb és keretesebb blogbejegyzést készültem írni erről a termékről, de egyszerűen nem megy. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki élete legjobb kirándulásáról mesél épp az anyukájának. Csak darálja, darálja az élményeket, mert a szíve tele van örömmel, amiből minden cseppet meg akar osztani.
Nézzétek el most ezt nekem, de nem férek a bőrömbe. Egy hosszú téli álomból ébredtem most fel és újra élek. El sem tudjátok képzelni, hogy ez mekkora ajándék. Végre megint ura vagyok az életemnek, a gondolataimnak, rendszerbe tudom foglalni a dolgaimat, hatékonyan haladok minden tervemmel és szárnyal a kreativitásom. Úgy érzem minden a helyére kerül és a rég eltemetett Szandi aki vidám volt, magabiztos és céltudatos ismét itt van. Jó őt újra látni a tükörben. Hiányzott már.
Ha nem hisztek nekem bizonyítékképp nézzétek csak megy a Youtube csatornám, ami a legnagyobb bizonyíték erre, hisz ismét vannak rendszeres videót. Erre aztán korábban sosem volt se erőm, se kedvem. Most viszont ez is megy. Minden megy. Mindenre képes vagyok! Ha kell meghódítom a világot is egymagam! Ilyen boldoggá tett engem a Reishi..

  Köszönöm Naja Forest! Örök hála nektek!






Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,