Ugrás a fő tartalomra

DIY Valentin kuponok

   A Valentin nap számomra nem egy extra különleges ünnep. Nem készülök rá igazán, nem tervezünk erre a napra semmilyen romantikus programot. Nagyjából ugyanúgy tekintünk rá, mint bármelyik másik napra, csak maximum egy- egy jelképes, apró meglepit adunk ilyenkor egymásnak, például egy kis szívecskés csokit vagy nyalókát, de volt olyan év amikor egy origami szívet készítettem a Szerelmemnek. 
A mi nézőpontunk ellenére tudom, hogy sokan vagytok, akik ünneplik és nagyon várják ezt a napot, így gondoltam én is hozok egy pár tippet ide a blogra, valamint közösségi oldalas posztokba és storykba is. Szóval ha ki vagytok éhezve ilyen tippekre, akkor érdemes lesz időnként rápillantani az oldalaimra.    A mai bejegyzésben egy igen egyszerű, ám mégis nagyszerű ajándékötletet hoztam nektek, amihez kartonpapíron és filctollakon kívül gyakorlatilag semmi másra nem lesz szükség. Ez pedig nem más, mint a kuponfüzet. 
Eleinte nagyon nem voltam oda ezért az ötletért, sőt egyenesen gyerekesnek tartottam. Aztán egy alkalommal, a párom névnapján, gondoltam kipróbálom. Fogtam hát az eszközöket és a kreativitásom és leültem gyártani pár kupont, amiket aztán egy szalaggal átkötve nyújtottam át Szerelmemnek. Nagyon féltem a reakciójától, de nem volt miért. Annyira örült neki és olyan lelkesen használta fel a kuponokat az elkövetkező napokban, hogy ez az ötlet azonnal dobogós helyre ugrott az ajándékozási listámon. 
  Az egész tehát nem áll másból, mint hogy fogunk egy vékony kartont és kártya méretű darabokra  vágjuk. 
Ezután jöhet a feliratozás és a dekorálás. Ez utóbbit, ha jól rajzoltok csinálhatjátok szabad kézzel, ha kevésbé akkor használhattok sablonokat vagy matricákat is.
Én először egyszerű, kereteket csináltam csak, idén viszont már kis illusztrációkkal látom el a kuponjaimat. 


  Az pedig már csak rajtok múlik, hogy miket írtok a kártyákra. Íme néhány ötlet:

  • Egy ölelés
  • Egy csók
  • Hátmasszázs
  • Reggeli az ágyba
  • XBox este, amikor én is játszom veled
  • Készítek neked egy forró italt a fürdéshez
  • Romantikus séta
  • Ma te választasz filmet!
  • Ma este azt csináljuk amit csak szeretnél!
  • Joker: Ezt a kártyát arra váltja be amire csak szeretné...

   Azt, hogy hány kártyát készítettek szintén ti döntitek el. Elég annyi, amennyi ötlet épp az eszedbe jut. 
A legvégén ha mindennel kész vagyok, ki szoktam lyukasztani a kártyák egyik sarkát és ráfűzöm őket egy szalagra amit masnira kötök. Így könnyen kitéphető lesz a felhasznált kupon.


   Szerintem érdemes egy próbát tennetek ezzel az ajándékkal, mert a saját szememmel láttam, hogy mekkora örömet tud okozni....Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e