2019. február 7., csütörtök

DIY Valentin kuponok

   A Valentin nap számomra nem egy extra különleges ünnep. Nem készülök rá igazán, nem tervezünk erre a napra semmilyen romantikus programot. Nagyjából ugyanúgy tekintünk rá, mint bármelyik másik napra, csak maximum egy- egy jelképes, apró meglepit adunk ilyenkor egymásnak, például egy kis szívecskés csokit vagy nyalókát, de volt olyan év amikor egy origami szívet készítettem a Szerelmemnek. 
A mi nézőpontunk ellenére tudom, hogy sokan vagytok, akik ünneplik és nagyon várják ezt a napot, így gondoltam én is hozok egy pár tippet ide a blogra, valamint közösségi oldalas posztokba és storykba is. Szóval ha ki vagytok éhezve ilyen tippekre, akkor érdemes lesz időnként rápillantani az oldalaimra.    A mai bejegyzésben egy igen egyszerű, ám mégis nagyszerű ajándékötletet hoztam nektek, amihez kartonpapíron és filctollakon kívül gyakorlatilag semmi másra nem lesz szükség. Ez pedig nem más, mint a kuponfüzet. 
Eleinte nagyon nem voltam oda ezért az ötletért, sőt egyenesen gyerekesnek tartottam. Aztán egy alkalommal, a párom névnapján, gondoltam kipróbálom. Fogtam hát az eszközöket és a kreativitásom és leültem gyártani pár kupont, amiket aztán egy szalaggal átkötve nyújtottam át Szerelmemnek. Nagyon féltem a reakciójától, de nem volt miért. Annyira örült neki és olyan lelkesen használta fel a kuponokat az elkövetkező napokban, hogy ez az ötlet azonnal dobogós helyre ugrott az ajándékozási listámon. 
  Az egész tehát nem áll másból, mint hogy fogunk egy vékony kartont és kártya méretű darabokra  vágjuk. 
Ezután jöhet a feliratozás és a dekorálás. Ez utóbbit, ha jól rajzoltok csinálhatjátok szabad kézzel, ha kevésbé akkor használhattok sablonokat vagy matricákat is.
Én először egyszerű, kereteket csináltam csak, idén viszont már kis illusztrációkkal látom el a kuponjaimat. 


  Az pedig már csak rajtok múlik, hogy miket írtok a kártyákra. Íme néhány ötlet:

  • Egy ölelés
  • Egy csók
  • Hátmasszázs
  • Reggeli az ágyba
  • XBox este, amikor én is játszom veled
  • Készítek neked egy forró italt a fürdéshez
  • Romantikus séta
  • Ma te választasz filmet!
  • Ma este azt csináljuk amit csak szeretnél!
  • Joker: Ezt a kártyát arra váltja be amire csak szeretné...

   Azt, hogy hány kártyát készítettek szintén ti döntitek el. Elég annyi, amennyi ötlet épp az eszedbe jut. 
A legvégén ha mindennel kész vagyok, ki szoktam lyukasztani a kártyák egyik sarkát és ráfűzöm őket egy szalagra amit masnira kötök. Így könnyen kitéphető lesz a felhasznált kupon.


   Szerintem érdemes egy próbát tennetek ezzel az ajándékkal, mert a saját szememmel láttam, hogy mekkora örömet tud okozni....Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!