2018. október 29., hétfő

Őszi trendek 2018

   Igazán hálásak lehetünk a mostani időjárásért, hisz az indiánnyár kitartott egészen október végéig. A nagy vaskos pulcsik és kabátok még nem kerültek elő, így én is némi időzavarba kerültem és csak most esett le, hogy nem írtam még nektek a legnagyobb őszi trendekről.
Szóval most erről lesz szó. Nézzük hát, mik azok a fazonok és minták amiket mindenképpen be kell szereznünk ebben a szezonban: 

Állatminták

Lehet vad párduc vagy leopárd, zebra, zsiráf vagy kígyó, teljesen mindegy. Idén ősszel minden állatminta tarol. Kombináld kötöttel és derékon viselt vastag övvel!
  Bohém maxi

A maxi ruha a nyár legnagyobb trendje volt és most még ősszel sem kell lemondanunk róla, csupán csak a kiegészítőket kell ősziesebbre cserélni hozzá. Egy vastagabb harisnya, egy csizma és egy vagány dzseki elég hozzá...
Puffos ujjak

   Inspirálódjunk a 19.századból és válasszunk idén ősszel puffos ujjú felsőket, amik nagyon nőiesek és eltérnek a megszokottól, így visznek némi varázst a hétköznapokba.


Skót kocka ás tartan minta

   Szoknya, kabát, felső, nadrág vagy csak egy szolíd masnis bross, ha annyira nem vagy kibékülve a mintával. Ennyi pontosan elég ahhoz, hogy ragyoghass az ősz legdivatosabb mintájában.
Neon színek, geometrikus formák

  Viselheted külön-külön, de akár együtt is. Nekem talán picit soknak tűnik a neon szín geometrikus formákkal együtt, de azt hiszem, az utóbbit gyakran fogom viselni az őszi hónapokban.

Maxi szoknya

   Hasonlóan a maxi ruhához, a maxi szoknya is velünk marad az ősz beálltával, ám nyári társaihoz képest jóval vastagabb anyagból készülnek majd.

   Nektek melyik trend a kedvencetek?


Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!